بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچی غذا مونده باشه قاطی میکنه میخوره ،صبحونه ها که عاشقشم هرچی پیدا میکنه تو یخچال میریزه تو املت ب ...
مخالف اسرافه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
از اون خانگی های مطمئن عالیهقدیما نوشته بود فرمولش محرمانه بوده
محرمانه خاصی نداره من خودم اهل کرمانم ولی تا حالا درست نکردم مامانم گاهی درست میکنه خیلیم خوشمزس البته اونایی مغازه دارا میفزوشن من قبول ندارم خودمون که درست میکنیم یه چیز دیگست
زن دایی م چای قوری رو با شیر و شکر میجوشون با بچه هاش میخوردن🤮
چای شیر خیلی ها میخورن ، یک مدل نوشیدنی گرم خارجی هم هست
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قاطی خورا هواسشون باشه چند تا طبع سرد با هم نخورند
ببخشید شما اطلاع دارین اینکه این آرد رو بریزیم تو غذا یا نوشیدنی ها برا بچه ها مقویه و تپل میکنه؟
پودر جوانه گندم خیلی عالیه من جاریم برا شوهرش هر صبح روی اب یا شیر میریزه با عسل میخوره چون کمر درده خب احتمالا برا بچه ها هم خوب باشه البته من از این بسته بندیا استفاده نمیکنیم خودمون درست میکنیم که بهش میگیم ارد سهن و باهاش شیرینی هم درست میکنیم