2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو ممنووون

اول مرغو با ادویه جات (زردچوبه چوب دارچین. هل. زیره. برگ بو. فلفل سیاه. میخک . به همراه یه پیاز می جوشونین آبش باید زیاد باشه. وقتی مرغا پخت مرغا رو جدا میکنیم  تو یه قابلمه دیگه یه پیاز داغ مشتی درست میکنیم خوب ک طلایی شد زرد چوبه کم میزنین و برنج خیس خورده رو اضاف میکنیم خوب با پیاز داغا هم میزنین ک پیازا به همه جای برنجا نفوذ کنه بعدم آب مرغی ک جداکردیم رو صاف کنین به برنجا اضاف میکنیم و دم میدیم همونقدر ک خودتون استادین برا برنجای دمیتون. بعدم یه پیاز داغ مشت دیگه درست میکنیم و نخود پخته رو بهش اضاف میکنیم و ادویه های تند و گرم بهش اضاف میکنین. من نزدیکای اماده شدن برنج کمی از حشو رو روی برنج میریزم ک برنجم خوش طعم تر بشه. یه سیب زمینی هم کنارش سرخ میکنم. نوش جان

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
به به.اون همه سم رو شست برد

فدای تو. دستورپختشو گذاشتم

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

کسی اینجا اسمه آب پیازی رو شنیده؟؟

اینم یه غذاس .

پیاز داغ فراوون درست میکنم بهش نمک و زردچوبه و فلفل قرمز فراوون میزنن بعد آب میریزن توش و نون توش تیلیت میکنن.  میخورن .اینم یه غذای من یه جا دیدم و ازش خوردم اتفاقا .خودشون چند قطره آی لیمو ترش تازه هم میریختن توش و میخوردن ‌.خوشمزه بود برعکسه اسم و قیافش.چون پره پیاز داغ بود