2777
2789

او دوستان راستی من دیدم بعضی کامنت ها خیلی عجیبه راجب پنیر الان چیزایی که با پنیر خوب میشه رو میگم : پنیر با گردو ، پنیر با هندونه ، پنیر با خربزه ، پنیر با طالبی ، پنیر با چای شیرین ، پنیر با گوجه خیار ، پنیر با مربا ، پنیر با عسل (اگه شوری شیرینی دوست ندارین پنیر خانه بزنین ) پنیر با بادمجون سرخ کرده(خامه بهتره ) ، پنیر با نون ساندویچی و نون تست عالیه ، پنیر با  سبزی ، پنیر با تخم مرغ سرخ شده 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان این ترکیبات خیلی خوشمزه هس پیشنهاد میکنم اگه نخوردین بخورینکتلت با ماست پنیر بادمجون سرخ کرده ...

ببین همه رو تصور کردم عالی هستی خیلی خوب شدن😂

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بد ترین و حال بهم زن ترینش اینهیکی بود تخم مرغ رو لقمه میکرد میزد توی چای شیرین میخورد🤣🤣🤣🤧

تصور کردم اصلا چیز خوبی نیومد تو ذهنم🤣🤣🤣

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

تا صفحه ۴۸ خوندم، نمیدونم من خیلی بدغذام یا بقیه خیلی قاطی میخورن، یه چیزایی مثل حلیم نمک و حلیم شکر، نون پنیر خربزه خیلی دیدم ولی هیچوقت دلم نخواسته بخورم. حتی برنج و خورشت دوست ندارم توی هم قاطی بشه جدا میخورم یک قاشق برنج یک قاشق خورشت یا یکم خورشت روی قاشق برنجم میریزم همونو میخورم.

یه غذایی هم داریم گویولتماخ شیراغوز جوشیده هرگز نمیتونم تصور کنم خوردنشو از نزدیک هم ندیدم مادربزرگم میگفت قدیما خیلی زیاد بوده و یه معجون مقوی برای ضعفه