2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای تو سلف دانشگاه برا ما هم کنار ماهی خرما میذاشتن من هیچ وقت نمیخوردم ولی میگن چون ماهی خیلی سرده ...

اره همسر منم همینو میگه ولی منم بدم میاد ترکیب جالبی نیس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پوره سیب زمینی و رب دیدم نینی سایتی ها میخورن منم درست کردم عااااالی بوووووووووود

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

توی سلف بودم یکی اومد رو برنجش ظرف قرمه سبزی رو خالی کرد بعد هم ظرف ماست رو بعد هم هم زد داشت حالم ب ...

کاری که معده ش میخواسته انجام بده این یه سره کرده

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
مآهی سرده خرما میخوره گرم باشه که ضعف نکنه

اره خودشم همینو میگه ولی من هیچوقت احساس ضعف یا درد بعد ماهی ندارم گمونم خرما بخورم تداخل پیدا کنن حالم بد بشه 😅

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡