2777
2789
اره دقیقا فک کن گوشت رو شیرین بخوری ما خودمون کلا میگیم غذاهای که گوشت دارن با شیرینی سازگار نیستن م ...

واااااای دقیقا بعد جالبه بعضی کاربرا میدونن چقدر چندش میشه بازم کم نمیارن اههههه واقعا حالت تهوع گرفتم 😂😂😂😂😑😑🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

اره دقیقا فک کن گوشت رو شیرین بخوری ما خودمون کلا میگیم غذاهای که گوشت دارن با شیرینی سازگار نیستن م ...

بنظرم من حلیم فقط با نمک عالیه 🤤🤤🤤

با شکر اوققققققق خیلی چندش میشه🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قورمه سبزی با شکر

مثل حلیم با شکر دیگ معلومه وقتی حلیم و با شکر میخورن انتظار داری قرمه سبزی رو نخورن خب اونم با اون هیچ فرقی نمیکنه هر دو داخلش گوشت و چربیه با شکر میخورن اههههههه حالم بهم خورد 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮

تخم مرغ با خرما اصلا نمیتونم تصور کنم🤯حتی جرات امتحانم ندارم🙁

من صبحونه تخم ابپز میخورم بعد چاییموبا خرما میخورم ...

واینکه خرما رو له میکنیم هسته هاشو درمیاریم روشعله میزاریم وروغن وقتی کامل پخته شد بهش تخم مرغ میزنیم اینقد خوشمزه میشه...همون قیساوا هس 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚