2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24862 بازدید | 858 پست
موهای پر و مشکی ابرو های پر و مشکی چشمای درشت و مشکی پوست خیلی خیلی سفید بینی هم خداروشکر خوبه طوری ...

خوشبحالت ..روزی هزار بار بگو الحمد الله ..‌سفیدی خودش ی محبت الهیه 😍😍من ازش بیبهره ام 💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

من هیچی ازشون ب ارث نبردم ...نمیدونم اصلا ب کی رفتم ..لاغر سیاه زشت 💔💔💔💔😭😭😭هم مامانم سفید هم بابام من تو خانواده فقط سیاهم😭😭😭

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از سمت پدرم لبای درشت و هیکل چهارشونه بهم رسیده

از سمت مامانم دست های کشیده و پوست سفیددد

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من هیچی ازشون ب ارث نبردم ...نمیدونم اصلا ب کی رفتم ..لاغر سیاه زشت 💔💔💔💔😭😭😭هم مامانم سفید هم ...

لاغری ک خوبه، ورزش کن تناسب اندام بدست بیاری

سبزه ای؟ سبزه بودنم جز معیار های زیبایی حساب میشه تو دنیا، زن کریستین رونالدو رو ببین جورجینا، یا مدل های سوئدی و آمریکایی، اریانا گرانده، اینا توی عکساشون هعی پوستشون رومیبرن سمت تیگری نه روشن

من 175 ام خواهرم 168 169 ئه اذیتش میکنم میگم کوچولویی بعد ی دل سیر کتک میخورم😂

خدایی۱۶۸کوتاه نیست دیگه بلنده🤣

کاریش نداشته باش کتک نخوری نامرد🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

والا ژن خوب چه کشکیه

مادربزرگ و پدربزرگم چشمای ابی سبز دارن بابام چشماش عسلیه مال من قهوه ای 

دماغم که کلااا به بابام رفته خودشم گردن نمیگیره 

تارموهای سفیدم که به مامانم رفته 

قدمم به مامانم کوتاه ۱۶۲

داداش ژن خوب نداریم 

از بابام قد بلند و تپلی و سفیدی و ابرو پرررررر😁

از مامانم هوش و استعداد😁

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

والا ژن خوب چه کشکیهمادربزرگ و پدربزرگم چشمای ابی سبز دارن بابام چشماش عسلیه مال من قهوه ای دماغم که ...

قبول ندارما بنظرم زیبایی های خودت رو نمیتونی پیدا کنی

چیزایی ک دوسشون دارم:

از سمت مامانم چشای کشیده و بزرگ،لب بزرگ،تناسب اندام خوب

چیزایی ک دوسشون ندارم:

از سمت بابام قد کوتاه،دماغ نسبتا بزرگ

در کل عه خدم خشم میاد😂😂😂

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)