2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدای خوب از طرف مادری

دیر سفیدشدن موها از طرف مادری

از لحاظ ظاهری بیشتر ب مادرم کشیدم

اما اخلاقیاتم و نوع صحبت کردنم ب پدرخدابیامرزم کشیده 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من درکل ازهمه چیز صورتم راضیم مثلا چشمای درشت و ابروهای پر وکشیده ام ب خانواده مادریم بینیم کوچیکه هم خانواده بابام هم خانواده مامانم پوست صاف و سفید ب هر دوتاشون،اندامم ب مامانم رفته راضی ام،راستی بیبی فیسم هستم همه وقتی میبنتم سنمو خیلی پایین میگن قدمم ب خانواده مادری رفته ب خاله هام یکمی اگ بلندتر بودم خیلی خوب میشد

قد بلند و اندام خوب  مادر

چشم طوسی پوست سفید پدر

چشم خوش حالت مادر

بینی ک همه فک میکنه عمله😅از مادر

اعصاب خط خطی از پدر🫣😁

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

چشم درشت و مژه های پر از پدر 

استخون بندی ظریف از مادر 

بینی از مادر 

موهای خرمایی قشنگ از خاله😐😅

باسن برجسته از عمه😐😅

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

خوباشو بگم؟ 

دندونام ردیف و مرتب و سفیدن به سمت مادری کشیدم

ببنیم متوسط و قشنگه اونم به مادری کشیده

ابروها و مژه هاب پری دارم. همه فک میکنن مژه هام کاشته 😂این از پدری

ببخشینا(🙈) بعضی اندام هام خوبه به عمم رفته

ولی پرموام منم مثل تو...

پوست سفید و سفت از سمت مامانم

موی لخت و پر از سمت بابام

دماغ عقابی از سمت بابام😕

استیل خوب از سمت مامانم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚