2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست
دوستان من هیچ. شباهتی ب خانوادم. ندارم. ممکنه بچشون نباشم؟ از بچگی همین فکرو میکنم

خواهر کوچیکه من اصلا و ابدا شبیه ما نیست بگو یه ذره، فتوکپی خاله کوچیکمه انگار بچه اونه، شمام لابد شبی یکی شدی خبر نداری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمای درشت از پدری 

پوست روشن مادری 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

واااای من توام یا تو منی😐😨☹️🤦🏻‍♀️🤣دقیقاااا منم از سمت بابام ی دماغ گنده نصیبم شده ولی ازسمت ماد ...

اره شبیهیم😂من دماغم گنده نیست استخونیه، قشنگه ها اما ن برای صورت من کلا بهم نمیاد خودش جدا خوبه

صورتم رو جدی نشون میده

اره شبیهیم😂من دماغم گنده نیست استخونیه، قشنگه ها اما ن برای صورت من کلا بهم نمیاد خودش جدا خوبهصورت ...

آره برا منم همون استخونیه یکم قوز داره زیادم نه همه دوستام شوهرم فامیلا میگن خوبه ب صورتت میاد ولی خودم دوستش ندارم دلم میخواد عمل کنم مطمعنم خوشگل میشه چون دوستم میگه استخوانیه خیلی خوشگل میشی عمل کنی حالا برنامم اینه بعد عید انشالله برم برا عمل😍🫰🏻

در ضمن منم لاغرم هرچی غذا بخورم بقول شما دریغ از ی ذره چاق شدن😍🫰🏻اینو خیلی دوست دارم چون هرچی دلم ...

دقیقااا منم ی مدت بابتش خیلی خوشحالم یه بار میگم این ژن مسخره چیه منو انقه لاغر مردنی کرده😂

همه ژن خوبا رو دارمناخن کشیده ،پوست سفیدو عالی،چشم اهویی و ابروهایی کشیده و خوشگل،دماغ و دهن کوچیک،ل ...

من که با پست بقیه کاربرا هعی ایده میگیرم نمیدونستم میشه بابت اینام خوشحال بود😂 مثل همون ناخون کشیده و خوش فرم

آره برا منم همون استخونیه یکم قوز داره زیادم نه همه دوستام شوهرم فامیلا میگن خوبه ب صورتت میاد ولی خ ...

ایشالا دقیقا ب منم میگن چون استخونیه گوشتی نیست خیلی خوب در میاد

باهم عمل میکنیم😂

از مامانم ابروهای خوش فرم و خوش حالت..یه چیزی بین هشتی و کمونیه😂 که جوری ثابت میمونه همه فک میکنن ژل ابرو زدم یا کاشتم

از بابام چال گونه به ارث بردم

هردوشون چش و ابرو مشکین در نتیجه منم همون شدم

بابام سبزه اس مامانم سفید

من یه چیزی بین اینا شدم و رنگم گندمیه و زردم😂

لبامم درشته ولی نه به مامانم کشیده نه به بابام چون هردوشون لباشون نازکه

زاویه فک و گونه نسبتا برجسته دارم(چون چال دارم گونه هم دارم ) که اونم باز نه مامانم داره نه بابام..

چشمامم بزرگ و کشیدس و میگن چشمات روباهیه و اصلا پف نداره

که باز اونم نه مامانم داره نه بابام..هردوشون چشماشون بادومیه و پف داره 

این ۳ مورد اخری رو نمیدونم از کجا اوردم😂

دماغمم مثه مامانمه نه کوچیکه نه بزرگ به به صورتم خیلی میاد