2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24954 بازدید | 858 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زاویه فک از مامانم 

لب پر نمیدونم از کی چون مامان و بابام لباشون نازکه 

پوست سفید بابام 

قد بلند بابام 

موی پرپشت مامانم 

بینی کوچک مامانم 

صورت گرد مامانم 

باسن پر نميدونم از کی

چشم ابرو و مشکی مامانم

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین

ژن خوب

قدبلند از پدرم سادگی از مادرم

ژن بد

اخلاق بد و پوست و دماغ افتضاح از پدرم

مامانم خیلی خشگله که متاسفانه هیچیم به اون نکشیده

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

ژن خوب دماغ کوچولو از سمت مامانم اینا،  هوش ریاضی و درسی منو برادرم خوبه ولی اون یکی خواهر بردارم که پدرشون از ما جدا هستن تو درس باهوش نیستن زیاد ، فک کنم اینو از سمت پدری گرفتیم 

پوست سفید هم از مادربزرگم اینا ، لپ ، سینه، ابرو کمون 

ولی در عوض چاقم و پرمو

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ب نظرم اخلاق بیشتر یاد گرفتنی هست تا ارثی ...و ب نظرم زیبایی های ظاهری ک نقشی در اون نداشتیم  تا یک سن خاصی جذابیت داره .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چشم سبز و موی فر قهوه ای از بابام 

پوست خوب از مامانم 

هوش تحصیلی ، هوش هیجانی و هوش مالی : اینو از مامان بابام یاد نگرفتم ، فقط با تجربه ی زیاد و دیدن ادمای مختلف تو جامعه  و انجام دادن کارای مختلف و تلاش فراوون به دست اوردم و به نظرم هنوزم کمه و دارم بیشترش میکنم