2777
2789
عنوان

وای من تا حالا اردک نخوردم چطوره کسایی که خوردید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 38 پست
مزه خاک میده 😁اردک فقط باید شمال بخوری

اون تو لجنا بزرگ شده ما خودمون نگاه میکنیم ببینیم کجا نگهش داشتن بعد میخریم چون اردک همش سرش تو آبه و غذاشو اونجوری پیدا میکنه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این ساندویچی ک خوردی فک کنم خیلی محشره لب ساحل میفروشن؟!

نه حرامه 

ولی فکر کنم باشه بفروشن یکجا دیده بودم طرف قشم  و  بدرعباس  ساندویچی نزدیک دریا بود اینم سرو میکرد

خیلی خوشمزه اس خیلی خیلی خیلی خیلیخیلی خیلیخیلی

اصلا بافتش نرمه بعد قشنگ پخته شده نمیدونم چجور بگم بعد اصلا بو بد نمیده

خیلی دوست دارم باز بخورم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما شمالیا اردک بیشتر تو فسنجون با رب انار زیاد درست میکنیم خیلی خوشمزه است بستگی داره اردک تو آب تمی ...

پس خودم فکر نکنم بتونم خوشمزه درش بیارم

باید یه دوست شمالی پیدا کنم واسم درست کنه خخ

نه حرامه ولی فکر کنم باشه بفروشن یکجا دیده بودم طرف قشم و بدرعباس ساندویچی نزدیک دریا بود اینم سر ...

اینو نامزد منم خورده همچنان یادشه چندین سال پیش اینجوری ک شماها گفتین واقعا دلم خواست

منم‌جنوبم‌‌‌فقط‌ماهی‌‌،مرغ‌محلی‌دوست‌دارماین‌ساندویجی‌که‌شما‌میگی رو‌هنوز‌نخوردم

خودمم یکبار خوردم فقط

خیلی خوشمزه اس

من بعد اینکه خوردم زدم گوگل دیدم حرامه

اون تو لجنا بزرگ شده ما خودمون نگاه میکنیم ببینیم کجا نگهش داشتن بعد میخریم چون اردک همش سرش تو آبه ...

من داخل رستوران خوردم خوشم نیومد دیگه نمیدونم 

درکل خوشم از مرغ محلی ام نمیاد 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اینو نامزد منم خورده همچنان یادشه چندین سال پیش اینجوری ک شماها گفتین واقعا دلم خواست

عالیه

باید باز بگردم ببینم کجا گیر میاد

قبلا یکجا دیدم ولی فاز مذهبی بودنم گرفت نخوردم خخ

شایدم حالا واقعا ضرری چیزی داره ولی فکر نکنم😆

پس خودم فکر نکنم بتونم خوشمزه درش بیارمباید یه دوست شمالی پیدا کنم واسم درست کنه خخ

شکم پرشم درست میکنیم از شب قبل مزه دارش میکنیم بعد با سبزی معطر محلی گردو سیر و رب انار شکمشو پرمیکنیم میزاریم سرخ بشه تو تابه خودش روغن میندازه پوستش چربه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شکم پرشم درست میکنیم از شب قبل مزه دارش میکنیم بعد با سبزی معطر محلی گردو سیر و رب انار شکمشو پرمیکن ...

احساس میکنم خوشمزه و بزرگه و عالیه

از مرغ بهتره حسم میگه

به به چه پر و پیمون دلم خواست

عالیهباید باز بگردم ببینم کجا گیر میادقبلا یکجا دیدم ولی فاز مذهبی بودنم گرفت نخوردم خخشایدم حالا وا ...

چرا حرامه چیش حرامه اخه نهایتا ماهی و صدف و میگو و خرچنگ باشه داخلش