2777
2789

میخوام درست کنم 

چطوره؟

گوشتش اصلا اینجا نیست ما جنوبیم ندیدم تا حالا 

باید بخرم بدم بکشن؟

خوشمزه اس حالا؟

شما تا حالا گوشت تو صدف رو خوردید پخته اش رو ساندویچش وای محشره من کلا یکبار خوردم با اینکه جنوبیم تا حالا گوشت به اون خوشمزه ای نخوردم تو زندگیم  نمیدونم چطوریه هم همکارم بهم داد بعد فهمیدم حرامه مثل اینکه دیگه سمتش نرفتم اصلا نمیدونم چطور درستش میکنن 

یکبارم خرچنگ همسایمون درست میکرد یکوچولو تست کردم ترسیدم یکجوری بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما شمالیا اردک بیشتر تو فسنجون با رب انار زیاد درست میکنیم خیلی خوشمزه است بستگی داره اردک تو آب تمیز پرورش داده شده باشه یا تو لجنا اونایی که جای تمیز بودن گوشتشون خیلی خوشمزه است 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم‌جنوبم‌‌‌فقط‌ماهی‌‌،مرغ‌محلی‌دوست‌دارم

این‌ساندویجی‌که‌شما‌میگی رو‌هنوز‌نخوردم

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..