مینوحیبی مدیر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 عنوان نامزدم جوکر زنا رو میبینه طبیعیه که | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست طبیعیه که من بدم بیاد و حرص بخورم ؟🥲😂😂وقتی میبینم اونارو میبینه و با کاراشون قهقهه میزنه بدم میاااد چرااا ؟من غیر عادیم؟😭😂میخواستم بگیرم لب تابو بشکنم انقد به اون زنا میخندید 👋🏻 M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨ 1403/10/14 | 00:01 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 من که خودم دان میکنم میگم بیا بشین ببینیم 🫠 دمت گرم 😂❤️تو خوب میکنی من فقط باید حرص بخورم 😬 M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
نادیادخترایران عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2246 ما چون تازه نامزد کردیم روم نشد چیزی بگم گفتم شاید زشتهبهش بگم بدم میاد ببینی؟😂 اسی حساس نشوچون برنامه جهت خندوندن ساخته شده ،هرچند خودم اصلا دوستش ندارم و بنظرم بیشتر لودگی میادولی درباره ی احساساتت باهاش صحبت کن بگو از این کارت حس خوبی نگرفتم.احساساتت رو تو دلت جمع نکن
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 ن ما تازه رفتیم سر خونه خودمون بد عروسینه بگو با شوخی😂 به نام خدا میگم پس😂 M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 اسی حساس نشوچون برنامه جهت خندوندن ساخته شده ،هرچند خودم اصلا دوستش ندارم و بنظرم بیشتر لودگی میادو ... میخواستم بگم گفتم شاید بدش میاد و این حس من یکم غیر طبیعیه 🤦🏻♀️ M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
چی_دا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1676 من رو اینا ک ن ولی بعضی وقتا مخصوصا نزدیک پریودی خیلی بدم میاد و حساس میشمدیروز گم شدیم تو شهر گفت بذار از این دختره بپرسیم قشنگ تا دختره رو دیدم دستمو گرفتم جلو چشاش گفتم برو اصلا گم شدیم هم فدا سرت😂 خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 عجیبی مگه ما جوکر آقایون میبینیم نمیخندیم😐 چی بگم والا🥲😂خوشم نمیاد به اون زنا بخنده😬😂 M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 15573 من مثل مامانتم شاید بخاطر سنه آره شاید خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 من رو اینا ک ن ولی بعضی وقتا مخصوصا نزدیک پریودی خیلی بدم میاد و حساس میشمدیروز گم شدیم تو شهر گفت ب ... 🤣🤣🤣❤️ M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 من چقدر غیر طبیعی ام که پیشش از بعضیاشون تعریف میکنم مثلا نمک نعیمه یا خوشگلی گلوریا 😂❤️تو دیگه خیلی خوبیاین نشون میده ادم حسود یا شاید بهتره بگم حساسی نیستی کمتر اذیت میشی تو اینجور مسایل M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 نه ولی اگر اوایل نامزدیتونه 🤣🤣طبیعیه صحیح 😂👋🏻 M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 75626 ما چون تازه نامزد کردیم روم نشد چیزی بگم گفتم شاید زشتهبهش بگم بدم میاد ببینی؟😂 بهتر نگو،نزار بفهمه روش حساسی
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1417 بهتر نگو،نزار بفهمه روش حساسی چرا M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
نادیادخترایران عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2246 میخواستم بگم گفتم شاید بدش میاد و این حس من یکم غیر طبیعیه 🤦🏻♀️ شما اول راه هستید طبیعیه که تمام احساسات همسرتون برای خودتون میخواید،ولی یکم منطقی تر که به مسئله نگاه کنید میبینید که دیدن برنامه برای همه جایز هستحتی برادر و پدر خودتونپس خودتون بزارید به جاش و ببنید که کار خاصی نکرده