2777
2789
عنوان

فشار خون پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست

سلام 16 و 14 بالا هست ولی بحرانی نیست.نگران نباشید.من خودم به شخصه فشار بالای 21 و 22 رو هم تجربه کردم.علایمش سردرد شدید و گنگی سر و... بود.بدن خودش مقاومت میکنه.اینجوری نیست خدای نکرده اتفاق بدی بیفته.ولی مهمه جدی بگیرینش که اثر نذاره روی اندام ها.دائما بالا باشه به کلیه و قلب و.... آسیب میزنه.مهمترین کار اینه که دلیل فشار بالا مشخص بشه.مراجعه به متخصص قلب و عروق برای نوار قلب و اکوی قلب و هولتر 24 ساعته.سونو کامل شکم و کلیه ها واسه بررسی وضعیت کلیه ها.مهمه دلیل فشار بالا مشخص بشه.اکثر اوقات دلیل خاصی نداره فقط لازمه برای کنترلش همیشه قرص خورده بشه که راحت کنترل میشه.موفق باشین

insta :  amiiid619

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 16 و 14 بالا هست ولی بحرانی نیست.نگران نباشید.من خودم به شخصه فشار بالای 21 و 22 رو هم تجربه کر ...

مرسی عزیزم دکتر قلب بردیم گفت به ظاهر مشکلی نداره هولتر هم نوبتش چند روز دیگه میرسه که براش ببندیم بعد امتحاناش هم میخوام دکتر کلیه ببرمش

خدا خیرت بده ان شاالله گل پسرت همیشه سالم و سلامت باشه براش صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ببخشید این میپرسم منظور از دارو آرژنین هست ? چون پسر من هم ۱۴ سالشه آرژنین بهش میدم برا قد

سعی کن فشارش رو بعضی وقتها بگیری چون ما اصلا نمیگرفتیم شاید یکی دو بار اخه تو خونه فشار سنج داریم اون موقع ها نرمال بود

آها یعنی ممکنه آرژنین فشار ببره بالا

نمیدونم عارضه دارو هست یا نه و اگر هست کدوم یک از داروهاش چند روزه داروهاش قطع کردیم ولی بازم فشارش بالاست دکتر قلب گفت داروهای رشد ممکنه باعث فشار بشن ولی خوب پسرم دوساله داره این داروهارو میخوره ما متوجه فشارش نشدیم