2777
2789
عنوان

به بابام گفتم وقتی عرضه نداشتی چرا بچه اوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمانی که پدرتون میخواسته بچه دار بشه ،شرایط اقتصادی با الان خیلی خیلی فرق می کرده ،اون زمان شاید  می دونسته میتونه خرج یه بچه رو بده که بچه دار شده ،الان وضع همه خیلی تغییر کرده 

معذرت خواعی کردم ازشطفلی برگشت گف خب من همه تلاشمو کردم چیکار کنم زورم نرسیده

برا اطمینان برو ببوسش

بگو منظوری نداشتی

اگه نگی واقعا امشب رو نمیتونی بخوابی

چون میفهمم حالتو میگم

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
اون زمانی که پدرتون میخواسته بچه دار بشه ،شرایط اقتصادی با الان خیلی خیلی فرق می کرده ،اون زمان شاید ...

مشکل اینجاس بابای من وضعش بد نیس ی ماشین نرمال و خونه هم داریم 

ولی من پر توقع ام 💔تقصیر از اون نیس خیای واووو هم نیستیم ولی فقیر هم نیستیم من انتظاراتم بالاس شعور ندارم

این بدترین جمله ایه که پدرومادرازبچشون میشنون یه بارخواهرم همینوبه مادرم گفت مادرم باهام دردودل کردگفت مگه مامیدونستیم اوضاعمون بدمیشه یجوری بابغض گفت تامدتهاناراحت بودوعذاب وجدان داشت که چراماروبدنیاآورده

اگه یه روزبچه ی منم همین حرفوبهم بزنه خیلیییی دلم میشککه سعی کن دیگه این جمله روبکارنبری درهیچ شرایطی فحش بدی بهترازینه

این بدترین جمله ایه که پدرومادرازبچشون میشنون یه بارخواهرم همینوبه مادرم گفت مادرم باهام دردودل کردگ ...

طفلی برگست گف من همه تلاشمو کردم عمرمو گزاشتم پای تو چیکار کنم زورم نرسید خواسته هاتو براورده کنم 

من به شدت احمق و نفهم و خودخواهم خودم نیدونم نمیدونم چرا این اراجیف بهش گفتم 💔😔

مشکل اینجاس بابای من وضعش بد نیس ی ماشین نرمال و خونه هم داریم ولی من پر توقع ام 💔تقصیر از اون نیس ...

اشکال نداره

همین که خودت داری اینو میگی و اعتراف میکنی بهش

یعنی دختر عاقل و بالغی هستی

بعضی وقتا آدم فشار همه چی روشه و حرفای میزنه و بعدش خییلی پشیمون میشه

اشکال نداره فردا صبح حسابی از دلش دربیار

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊