2777
2789
عنوان

طلسم برای برگشت نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
بنده خدا مرده بفهمه میخوای با جادو جمبل برش گردونی چه حالی میشه

عزیزدلم باور کن من حس میکنم برا خودش طلسم زدن ک برنگرده...اخه پارسال بهش پیام دادم ببینمت گف حتی نمیتونم صداتم بشنوم بشدت حالم بد میشه 

میدونسم دوسم داره بخدا انگا مجبورش کردن بره 

خونواده شم راضی بودن

من اعتقاد ندارم به این چیزا تو که اعتقاد داری و میخوای برگرده خب انجامش بده شد که شد نشدم که ضرر نکر ...

اخه من خیلی ترسوم میترسم روانمو بهم بریزه مدام توهم بزنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیدونم عزیزم اخه یهو همه چی زیرو رو شد واقا نیاز دارم بیاد سمتم

یهو نبوده خیلی وقت پیش ها تصمیم گرفته بوده نمی‌دونسته چطور مطرح کنه 

هیچ وقت آویزون آدم هایی که تنهات گذاشتند نباش اینو هزار بار هم برگردونی باز می‌ره فقط روانت داغون میشه 

می‌دونم الان دنبال هر راهی هستی که فقط برگرده 

ولی آخرش بازم تو بازنده ای اونی که بخوادت نه طلسم نه مشکلات نه هیچ کس نمیتونه مانعش باشه 

مگ طلسم اون حروف و اعداد ابجدی نیست؟این ی سری چیزای خوراکی شکر وعسل وفلفل واین جیزا بوداصن ی کارایی ...

عزیزم این کارها انرژی منفی داره حتی اگه جادو هم نباشه... برمیگرده به خودتون

شما خودتون دوس دارید یکی برا شما همچین کاری بکنه؟؟؟

بهتره جای اینکار به خدا اعتماد کنید و بخواید اگر صلاحه ایشونو به سمت شما بیاره شاید هیچ خیری تو برگشتن اون ادم واسه شما وجود نداره ...شاید حتی شر باشه و خدا خواسته شر رو ازتون دور کنه

یهو نبوده خیلی وقت پیش ها تصمیم گرفته بوده نمی‌دونسته چطور مطرح کنه هیچ وقت آویزون آدم هایی که تنهات ...

چی بگم عزیزم...ی هفته قبل تصمیمش دستاش میلرزید ازینکه یروز کسی بخواد جدامون کنه ...اصن خیلی عجیب بود

عزیزم این کارها انرژی منفی داره حتی اگه جادو هم نباشه... برمیگرده به خودتونشما خودتون دوس دارید یکی ...

بله عزیزدلم درست میگید ..انقد همه تعریف کرده بودند واقا فک میکردم منم انجام بدم ک برگرده بفهمم اصن منم مهم بودم براش

بله عزیزدلم درست میگید ..انقد همه تعریف کرده بودند واقا فک میکردم منم انجام بدم ک برگرده بفهمم اصن م ...

از من به تو نصیحت هیچ وقت سمت جادو جنبلو دعانویسو این حرفا نرو ... شاید چیزی که میخوای به دست بیاری ولی صدتا شر دیگه میفته تو زندگیت نحسی و انرژی منفی میفته تو زندگی ادم

چی بگم عزیزم...ی هفته قبل تصمیمش دستاش میلرزید ازینکه یروز کسی بخواد جدامون کنه ...اصن خیلی عجیب بود

فیلمش بوده باور کن گل من ،مقدمه چینی خودتو دلخوش نکن چیزی که زیاده مرد یکیو پیدا کن که نترسی برای از دست دادنش بدونی رفیقته همدمته