2777
2789
عنوان

وقتی مردای متاهل نگاهم میکنند دلم میخواد بزنمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه بهتر بود میگفتی نرهای متاهل حیف مرد گفتن به این موجودات ضمنا دو جمله‌ی آخرت اصلا معنا و مف ...

چرا مثلا خوب نبود؟

خیلی از این مردا خیلیییی ام مردایی هستند که زنشونو دودستی و سفت چسبیدن و هواشو دارن مخصوصا اونا که غیرتی و تعصبی هم هستند

ولی به بقیه زنا به شکل فاحشه و وسیله ارضای نیازشون نگاه میکنتد.ماهم مثل زناشون آدمیم انسانیم خیلی هم پاک تریم چرا باید همچین فکری برامون بکنند؟؟؟!!!

اخ گفتی والله همه چیشون دقیقا واسه زنشون بعد مارو برای سواستفاده جنسی میخوان

همین الان یه خانومای متاهل از این جمله بهش برخورد😂🤭

فکر میکنه خانوم خونه فقط خودشه و ماهارو شوهرش اجازه داره بهمون چپ نگاه کنه

خب قطعا همینطورهکسی که زن داره نمیاد به ی دختر دیگه پول و خونه و ماشین بده گهقطعا برای تنوع طلبی میا ...

پس غلط میکنه نگاهمون کنه

ما از زنش بالاتر نباشیم قطعا کمترم نیستیم و لایق به زندگی خوب و یه همسر خوبیم نه همینطوری دم دستی هیزی بکنه باهامون

تو فامیل شوهرم یه مرد متاهل هست ک بعضی اوقات میبینم زل میزنه بهم با اینکه با همسرش عاشق و معشوقن نمیفهمم چرا باید دنبال هرز پریدن باشه..حتی بارها با اخم جواب نگاهاشو دادم ولی باز مچشو گرفتم دیگه جدیدا توجه نمیکنم به نگاهاش

منتظر معجزه خدا...❤
یعنی اگر باوجودمتاهل بودن عاشقتونم بشه نه سواستفاده جنسی فقط اوکی هستین

نه وقتی زن داره خیلی عاشق بره طلاق بده تکلیف اون بدبخت بی نوا روشن بشه بعد قشنگ رسمی وشیک بیاد جلو خیانت توجیح نداره حتی عاشق باشه 

نه وقتی زن داره خیلی عاشق بره طلاق بده تکلیف اون بدبخت بی نوا روشن بشه بعد قشنگ رسمی وشیک بیاد جلو خ ...

حتی رسمی ام بیاد جلو قبولش نمیکنیم

برو با یکی هم شرایط خودش

وقتی این همه پسر مجرد هست چرا مردای اینطوری

پس غلط میکنه نگاهمون کنهما از زنش بالاتر نباشیم قطعا کمترم نیستیم و لایق به زندگی خوب و یه همسر خوبی ...

الان تو دوره ای هستیم خیلی این چیزا زیاده

خانوما باید حواسشون باشه و بهم وفادار باشن

تا روی این مردای هوس باز کم بشه

متاسفانه خود من به هرکی میگم متاهلم میگه اشکالی نداره با منم دوست شو

زمونه این شده

حتی رسمی ام بیاد جلو قبولش نمیکنیمبرو با یکی هم شرایط خودشوقتی این همه پسر مجرد هست چرا مردای اینطور ...

اونکه اره کلا عرفشو گفتم تاوقتی زن داره نمیتونه باکسی باشه حالا چه جنسی چه عاشقانه