2777
2789

واییی مخصوصا وقتی سوار ماشین هستن و زنشون کنارشون نشسته ولی چشم چرونی میکنند

یا امروز شوهر یع دوستام که منو نمیشناسه زل زده بود بهم توی بانک

هرچی خودمو میزدم به اون راه ول نمیکرد عوضی

واقعا لجم گرفت چرا باید خشک و خالی منو نگاه کنه اصلا؟!اگه زنتو دوست نداری غلط کردی گرفتیش میرفتی یکی تایپ منو میگرفتی اگه هم دوسش داری بازم غلط میکنی منو نگاه میکنی

شماهم حرصتون میگیره؟؟؟

مخصوصا وقتی به این فکر میکنم که پول و وقتشون و خونه و همه چیشون برا زنشونه و فقط برا سواستفاذه جنسی میان سمت ماها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا چ مجرد چ متاهل خوشم نمیاد 

تو خیابون حس کنم یکی نگا میکنه نمیتونم راه برم معذب میشم و واقعاااا ناراحت میشم 

ولی بعضیا هستن خوششون میاد ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

اول اینکه بهتر بود میگفتی نرهای متاهل حیف مرد گفتن به این موجودات 

ضمنا دو جمله‌ی آخرت اصلا معنا و مفهوم خوبی نداشت!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
اگه همه خانوما مثل شما فکر کنن و عشوه نریزن و دلشون برای هم جنسشون بسوزهانقد خیانت نمیشه راحت

بنده خدا کجا گف عشوه میریزه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

پیرمردا رو کجای دلمون بزاریم من نونوا میرم ی پیرمرد مغازه داره اونجا نگام میکنه لبخند میزنه

منم سرکار میرفتم قبلا ی پیرمرد همیشه وایساده بود کنار مغازش تا رد میشدم سرتاپامو نگاه می‌کرد میگفت عزیزم خسته نباشی به به چه خانومی

عزیزم من گقتم اگه مثل شما فکر کنن پاک باشن و عشوه نریزنیعنی ایشون دلشون پاکه

اها اشتباه خوندم 

من کلا چ مجرد چ متاهل خوشم نمیاد تو خیابون حس کنم یکی نگا میکنه نمیتونم راه برم معذب میشم و واقعاااا ...

من مجردو از این جنبه میبینم که شاید خوشش اومده بیاد جلو یه پیشنهادی بده یه رابطه و ازدواجی چیزی شکل بگیره

به هرحال از سنتیا خیری ندیدم دلم به این صنعتیا خوشه

ولی متاهل هیچجوره هضم نمیشه