2777
2789
عنوان

اي كاش پام ميشكس اما نميرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 62 پست

عزیزم باید همون موقع میگفتید حالا هم که نگفتید دفعه بعد که زنگ زد خیلی آروم با خنده بهش بگید وای من از اون شل که اومدم خونتون گفتم دیگه بهتره رفت و آمد رو کم کنیم چون بچه ی تو توی اتاق بچه من این کار و..........کرده چون بچن من به شما نگفتم ولی از وقتی که اومدم خونه شما و رفتارتو با بچم دیدم بهت میگم 

یا جواب تلفن ندهیا جواب دادی خواست بیاد بهونه بیار دست به سرش کنیه وقتی هم بعد ماهی،سالی اومد در اتا ...

نميتونم اينكاري كه كردو بكنم 

ولي قصد دارم ديگه جوابشو ندم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید همون موقع میگفتید حالا هم که نگفتید دفعه بعد که زنگ زد خیلی آروم با خنده بهش بگید وای من ...

باور ميكني خون خونمو ميخورد 

شوهرم گفت خوبت شد رفتي 

اينقد اينو گفتم بهش رو نده 

باورم نميشد فقط كنترلمون دو نيم بود شكست چقد اونروز با همسرم دعوا كرديم 

خيلي بهم برخورد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اینکه بخواد قاطع برخورد کنه و از بچه دفاع کنه خب . اینم ک رفت و آمد نکنه بازم اوکی . ولی زدم خیلی بش ...

عزیزم این ی اصطلاحه . منظورم اینه بهش می‌فهموندی  که ناراحتی . قبل اینکه معلم اخلاق بشید به مردم بگید حیوون یکم فکر کنید 

سر اين اداهاش مدتها خونشون نميرفتم شده بود دوسال امشب خيليي اصرار كرد پشت دستمو داغ كرد از وقتي اومد ...

وای بخدا خواهر شوهر منم همین جوری بود می‌رفتیم خونشون بعداز مدتها در اتاق قفل میکرد بعد مثلاً پسرش میخواست چیزی برداره اگه پسر من می‌رفت دنبالش تو اتاق شوهرش میومد دعواش میکرد پسرمو منم الان خودشون بکشم هم در باز نمیکنم بخدا ماشین شارژی گرفته بودم برا پسرم بچم یکسالش بود خودش هنوز بلد نبود سوار بشه پسر خواهر شوهرم انگار اومده بود شهربازی همه چیو میترکوند ومیرفت

خودت چی‌قکر میکنی؟چرا چیزی‌نگفتی؟اگر اومد خونتون درو قفل کنی‌فکر میکنی‌چ اتفاقی میفته؟

ديوانم روم نميشه 

ميگم بچن گناه داره از همه جا رونده شدن 

يه تيكه فرشمو پر از اب مرغ كرد مادرش تر تر خنديد 

اونوقت سر يه چاي كه هنوز روي ميز بود هزار بار تذكر داد

🤣🤣حقت بود رفتاری که باهات کرده،تا توباشی ۱بفهمی نباید در حق جاری و تولش خوبی کرد

شوهرمم اتفاقا همينو گفت

كن دوسالي ميشد اصلا خونش نرفته بودم چند وقته از بس هيچ جا به خودشو بچش محل نميدن ميومد خونه من امشبم ...

همون نرفتی و گزاشتی بیاد هر غلطی خاس کنه بره پرروش کردی دیگ.باید بروش میزدی ک بفهمه توهم میفهمی.ازین ب بعد مث خودش یاد بگیر.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2024722

اونجا که به بچه ات گفت پوستت کنده است باید جوابش رو میداذی ....حداقل در این حد که فلانی جان لطفا درس ...

دستو پاهام قفل شده بود 

از اين حجم نمك به حرامي 

بچش خونه منو منفجر ميكرد 

يعني خودش ميگه ها خونه مامانمم جام نيست فكر كن 

هفته ايي دوبار ميومد 

شبي طفلك بچم چقد بي حرمت شد

همون نرفتی و گزاشتی بیاد هر غلطی خاس کنه بره پرروش کردی دیگ.باید بروش میزدی ک بفهمه توهم میفهمی.ازین ...

ديگه جواب تلفنشو نميدم 

ميخام بگم بياد مدام بچشو بكن نكن كنم 

اما ميدونم تو ذاتم نيست برا همين جوابشو نميدم 

آفرین منم بچه خواهر شوهرم سه سال از پسرم بزرگتره میومد تمام وسایل بچمو داغون میکرد پسرم هم کوچولو بو ...

چقد ادم سختش ميشه من سر درد شدم 

بدتر از اونم 

هر دفعه ميومدن چون شوهرم وسواس داره مدام نق نقاي اونو هم تحمل ميكردمو خونه رو عين گل ميكردم پدرم در ميومد 

من بودم انقدر میپیچوندمش، که عادت اومدن به خونم از سرش بیفتهرفت و امد رو هم محدود به عید و این مناسب ...

اره ديگه جوابشو نميدم كه نميدم 

ببین دیگه بهش فکر نکن 

اینم یه تجربه ای شد 

فردا جمعه است ناهار مورد علاقه پسرت رو درست کن یا برید بیرون پارک و شهربازی و رستوران 

خوش بگذرانید

یه بازی فکری براش بخر باهم بازی کنید 

به چشم یه تجربه بهش نگاه کن 

چون ذات خودت خوبه و نمیتونی بدی کنی پس با همچین کسایی فاصله بگیر خداروشکر که شوهرت هم اینو فهمیده کارت راحت شده

چقد ادم سختش ميشه من سر درد شدم بدتر از اونم هر دفعه ميومدن چون شوهرم وسواس داره مدام نق نقاي اونو ه ...

اره منم اوایل انقدر ناراحت میشدم وخودخوری میکردم الان ولی سالی دوبار میرم نهایتا اونم به اصرار خودشون رفتنی هم یه ماشین براپسرم میبرم که باهاش بازی کنه اوناهم میان هرچقدر هم پسرش له له بزنه در اتاق باز نمیکنم یه ماشین شکسته میذارم بیرون ولی بخدا پسرم یه عالمه وسیله گرون داره همرو این بچه ترکوند من ساده صدام هم در نیومد ولی الان راحتم