2777
2789
عنوان

اي كاش پام ميشكس اما نميرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 62 پست
شما بودين دفعه بعدي ميخاست بياد جواب تلفن همچين ادميو ميداديدقيمت اسباب بازي هاش يك هزارم وسايل بچه ...

یا جواب تلفن نده

یا جواب دادی خواست بیاد بهونه بیار دست به سرش کن

یه وقتی هم بعد ماهی،سالی اومد در اتاق قفل کن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

شما بودين دفعه بعدي ميخاست بياد جواب تلفن همچين ادميو ميداديدقيمت اسباب بازي هاش يك هزارم وسايل بچه ...

خودت چی‌قکر میکنی؟

چرا چیزی‌نگفتی؟

اگر اومد خونتون درو قفل کنی‌فکر میکنی‌چ اتفاقی میفته؟

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادت گرفتی ؟!!از این ببعد تو هم همینجوری رفتار کن

باورت نميشه نميتونم 

حاي بچمم همه اسباب بازي هاشو مياره 

ميگه بچس متوجه نميشه خراب ميكنه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خب خدا رو شکر کن از فردا بدون عذاب وجدان در اتاقها رو قفل کن بی خجالت هودش بهت یاد داد

آفرین منم بچه خواهر شوهرم سه سال از پسرم بزرگتره میومد تمام وسایل بچمو داغون میکرد پسرم هم کوچولو بود نمیفهمید چند بار رفتیم خونشون در اتاق قفل میکرد یه ماشین شکسته به زور میداد به بچم منم بعداز چند بار خجالت گذاشتم کنار درو قفل کردم مادرشوهرم شوهر خواهر شوهرم همه صداشون دراومده بود منم تو دلم گفتم به درک اصلا باز نکردم الان هر دفعه بیان در قفله برا همین دیر به دیر میان

چرا جواب میدادم . بعد که اومد رفتارای خودشو دقیقا انجام می‌دادم.  بعدشم برای همیشه خدافط

میزدی تو دهنش . من یکی اینجوری کنه با بچم خون میریزم

اینکه بخواد قاطع برخورد کنه و از بچه دفاع کنه خب . اینم ک رفت و آمد نکنه بازم اوکی . ولی زدم خیلی بشخصیتی و بی لول هس . فقط یهدحیوون حمله میکنه . 

ببین این ادم اصرار کرده بری تو که ببینی چه ادم عن و بی لیاقتیه به نظرم به بچت بگو همچین چیزیو به شوه ...

شوهر من كه باهاش قهره 

مدتهاس 

از اول گفت اين عروس بي جنبس و نديد پديد 

شبيم كلي دعوام كرد چرا رفتي 

گفتم دلش نشكنه اينقد اصرار ميكنه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

معلومه که نه ! 

نه میرم ، نه میذارم بیاد ! 

زنگ زد جواب نده ، بگو سایلنت بود،حموم بودم ،خواب بودم ،خونه نیستم و ...

خوب نیست آدم مهمون رو برونه از در خونه ش ، اما همچین مهمونی خودش یکاری میکنه عزت و احترام نداشته باسه!

نهایتا هید به عید اومد خونه ت شمام در اتاق رو قفل کن و وسیله هارو جمع کن تا حساب کار دستش بیاد

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

اونجا که به بچه ات گفت پوستت کنده است باید جوابش رو میداذی ....حداقل در این حد که فلانی جان لطفا درست باهاش صحبت کن من و پدرش اینطوری باهاش حرف نمی‌زنیم و اجازه نمیدیم کسی به بچه مون اینطوری بگه 

رابطه ات رو باهاش کم کن .قطع رابطه نکن ولی یه طوری که اجازه نذاشته باشه زیاد بیاد یا بچه شو بفرسته 

اگرم آومد در اتاق بچه تو قفل کن .ظرف و ظروف شکستنی هم استفاده نکن

باورت نميشه نميتونم حاي بچمم همه اسباب بازي هاشو مياره ميگه بچس متوجه نميشه خراب ميكنه

عین خودش باش تا رفتارش متوجه بشه 

یا دیگه محل نذار یا عین خودش در اتاق بچه را قفل کن به بچه اش اخم و تخم کن 

تا اومد خونتون جیغ جیغ راه بنداز

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی