2777
2789

جز ده نفر برتر معدل باشم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرامش

سلامتی

هدفام

هدفام

هدفام

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

سلامتی پول خوشبختی شانسسسسس هدفام زیاد از خدا بخواین خدا خدای بی نهایته

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

فقط میتونم بگم آرزوهام آرزو باقی نمیمونن مطمعنم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

دخترم دوسال و نیمشه به این ویروس جدیده مبتلا شده جوریه که دیگه نفسش نمیاد بالا همش سرفه میکنه 😭تورو ...

عزیزم زیارت عاشورا تقدیم به شهید نوید صفری راجبش تو گوگل بخونید ان شالله شفای عاجل و یا دعای مشلول وقت غروب با حالت تضرع و گریه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

پانصد هزار پول داشته باشم اون کفشی که امروز دیدم بخرم😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات