2777
2789
عنوان

نامزدم امروز اومد پیشم بعد کلاس گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 33254 بازدید | 295 پست
منم حس جالبی ندارم و میگمیا پول لازمهیا اینکه مثلا چهار روز دیگه می خواد بگه جداشیم و یا اینکه اگر ع ...

ما یا واقعا ذهنمون داغونه یا واقعا باهوشیم😂🤝🏻

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب ابلفضل بعضیاتون معلوم نیس فازتون چیه ...یعنی شماها برا دوس پسرا و نامزدهای خودتونم همینه نسخه حتما ...

🤣نمیدونم چی بگم فعلا که نزدیک هفده هجده سالی هست داریم زندگی می کنیم ولی خب خیلی جاها زودتر از اطرافیان متوجه ی چیزایی میشیم یا حالا واقعا بدبین هستیم یا باهوش الله و اعلم ولی من برادر خودمم رفتار مشکوک بزنه به زنداداشام میگم قایمکی اونام ته توشو در میارن فعلا که خدا رو شکر نود درصد اوقات سود داشته

نمی دونم خب شایدم حق باشماست ولی من در لحظه یهو ی حرفی رفتاری چیزی رو که می بینم انگار چراغ تو ذهنم روشن میشه و بهم خط راهنما میده و تهشو میبینمو  میفهمم درست فکر کردم

عامووووو 😂💔ما خردادی ها ره چیکار داری🤣

یه بنده خدایی که خردادی هم هست مثل پارتنر این خانم،مغرور و اخمالو، یه روز در میون میومد پیش من گریه می کرد از بی تفاوتی خانوادش می نالید و که من فقط تو رو دارم و ...

در کل قبول کنید مردها یا گند زدن یا قصد دارن گند بزنن که گریه میکنن

وای چقدر بد بینی داری با اینکارت یه نفر و از زندگی و شوهرش دلسرد میکنی مگه همه مثله همن که تا یه خاط ...

اسی و دوستش و میشناسم یکم نامرده 

ایشالله که دیگه عاقل شده و اسی و خوشبخت کنه