2777
2789
عنوان

تصمیمی ک گرفتم درسته یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
شوهرم هم همینو میگهمتاسفانه برامون فرهنگ سازی نشده برا همین تصمیم برامون سختهاخه همیشه روال زندگیا ا ...

من کاری به نظرهای دیگران ندارم.‌اما بچه یه گرمی و شیرینی خاصی به زندگی میده ...لذت داشتنش خیلی خیلی زیباست‌‌‌..

الان دخترم امشب خونه ی عزیزش موند و من خیلی دلتنگشم...این سکوت خونه فقط با داشتن دخترم با سر و صدا و خنده های دخترم شکسته میشه و انگار جونی تازه به من میبخشه‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کاری به نظرهای دیگران ندارم.‌اما بچه یه گرمی و شیرینی خاصی به زندگی میده ...لذت داشتنش خیلی خیلی ...

انشاالله تنش سالم باشه

من اینقدر ک درگیر مسائل مالی ام ک فعلا قیدشو زدم

حتی اگه بیارم هم فقط یکی

ک خود یکی داشتن هم سخته ی جوری انگار بی کسه

من دلم نمیخواد نسل فقیر تحویل جامعه بدم

دلم میخواد فرزندی مفید و با سواد تحویل جامعه بدم ک برا همچین فرزندی  پول حرف اول رو میزنه 

باید بتونی هزینه کنی براش

من سر سومی انقده زوق زده بودم که بعد از رفتنش همه توی روم اوردن وگفتن انگار اجاق کور بودی از بس ذوق ...

برای پدر مادر حتی اگه ۱۰ تام بچه داشته باشن اولی با سومی یا دهمی هیچ فرقی نداره...همونطور که انگشتای آدما هرکدوم نباشه آدم دلش به درد میاد.کاش یاد بگیریم اگه نمیتونیم مرحمی برای زخم آدما باشیم حداقل نمک نباشیم.

من سر سومی انقده زوق زده بودم که بعد از رفتنش همه توی روم اوردن وگفتن انگار اجاق کور بودی از بس ذوق ...

میشه این حرفو دیگه هیچ جا تکرار نکنی

اجاق کور ینی چی

چطور میتونی ب راحتی همچین حرفی رو بزنی مشخصه ادم بی ملاحظه ایی هستی 

شاید کسی اینجا مشکل ناباروری داشته باشه و این حرفتو ببینه دلش بشکنه

انشاالله تنش سالم باشهمن اینقدر ک درگیر مسائل مالی ام ک فعلا قیدشو زدمحتی اگه بیارم هم فقط یکیک خود ...

مآها انقد تو زندگی خودمون نداری کشیدیم که دوسنداریم بچه هامون تجربه کنن..واقعا بهت حق میدم ‌.واقعا شرایط اقتصادی فشار زیادی رو خانواده ها داره...اما بعضی وقتا آدم مجبوره بین بد و بدتر یکی  رو انتخاب کنه...اینو بدون که زندگی بدون بچه بعدها خیلی سخت میشه‌

ب خاطر این طرزفکراست ک ادم نمیدونه چیکار کنه

اجاق کور

درخت بی ثمر

هرچند ک کسی ک اینطور حرفایی رو ب زبون میاره مسلما فاقد درک وشعوره

میشه این حرفو دیگه هیچ جا تکرار نکنیاجاق کور ینی چیچطور میتونی ب راحتی همچین حرفی رو بزنی مشخصه ادم ...

عزیزم منظوری نداشتم عین حرفی را زدم که شنیده بودم. عزیزم من خودم از این حرف ناراحت شدم .یکم دقت کن ببین چی کفتم بعد این جوری دور بردار.