2777
2789

وااای نمیدونم من چرا انقدر دوست دارم🥲

صورت کوچولو ، دست های ظریف قلمی

وووی🥲❤️

خیلی دوست دارم اون تیپ چهره و بدن رو ،

ولی هرچقدر لاغر میکنم اون سبکی نمیشم

میگن اونا نوع استخون بندیشونه درسته؟

💍🩷

من اینجوریم  با سی سال سن  انگار ۲۵

دستام ظریف  کمرباریک

ولییی ترقوهام بیرونن  اه اه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا‌قشنگه‌اخه

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..       

ترقوه استخونی که خیلی کراشه🥲

🤣🤣 اینجا میگن مصداق لاغری شدیده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
سلیقه ایه خب ، من برای زن ظریف خیلی دوست دارم ، خیلی ناز و لطیف میکنه زن رو

ولی‌من‌از‌خودم‌بدم‌میاد😂

روزی می‌رسد؛ که یک پارچه ی سفید  پایان می‌دهد؛ به من... به شیطنت‌هایم... به بازیگوشی هایم.... به خنده های بلندم.... روزی که همه `با دیدن عکس هایم... بغض میکنند و میگویند : دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..