بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+.. برای اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)
میگن من چشام شوره. اما مدام اهل نماز و ذکرم. خیلی خودم ناراحت میشم. یبار یکی رو میبینم براباردوم ک میبینمش همش از بدبختیاش میگه ک ب چشم نیاد. و من میفهمم مدام ماشالاه میگم.
خیلی کار اشتباهی میکنی ، اصلا قضیه چشم خوردن رو هم کنار بذاری ، زندگی شخصی شما باید یه حریمی داشته باشه که مخصوص خودته . وقتی ریز و درشت زندگیت رو برای بقیه تعریف کنی ، به خودشون اجازه میدن دخالت کنن توی زندگیت و تصمیماتت یا قضاوتت کنن ، حتما ضربش رو میخوری
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم