2777
2789
عنوان

امشب شب آرزوهاس بماند یادگار بیاید آرزو هاتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست

انشالله

منم واسه کنکورم دعا کنید لطفا

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزومه اینه سال بعد این موقع بچه دار شده باشم و حالم خیلی خوب شده باشه از این ناامیدی خلاص شده باشم ...

انشالله عزیزم. بله منم خیلی ناامید و دلشکسته هستم. روزی نیومده که حالم خوب باشه 🙃

سلامتی پسرم.

😭😭😭خسته شدم 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
انشالله پسرت سالم سالم بشه عزیزم ❤️❤️

ممنون عزیزم انشالله حاجت روایی شما😘😍

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
الهی بگردم. انشالله آرزوی سلامتی برای خواهر گلت. انشالله حالش عالیه عالی بشه ❤️

فداتشم من انشالله به کشوری که دوست داری میری عزیزه دلم 🥺🤲🤲🤲

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔