2777
2789
عنوان

چرا میرم بیرون همه خشگلن میخامو دار بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 83 پست
من خودم خوشگلم ولی عملی زیادم معلوم نیست ولی کل فیسم عمله عین نچرال ها تا نگم نمیفهمن دستکاری کردم🙂

خودت فکر میکنی معلوم نیست وگرنه ما میفهمیم😂

ببین نچرال قشنگ داد میزنن نچرال وای بعضیا خدادادی خوشگلن 

تو فامیلا اینا هست کلا خانوادگی خوشگلن 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه 

ولی یه چیزی بگم 

یه تغییری به خودت بده 

مثلا موهات و یه مدلی کوتاه کن 

یا من چه می‌دونم هرکاری که میتونی و از دستت بر میاد 

من اصلا از دوران کرونا تا همین پارسال ماسک و از صورتم در نمی‌آوردم 

تا اینکه پارسال به بابام گفتم من واقعا دیگه نمیتونم 

اعتماد به نفسم اومده بود پایین 

بابام هم خداییش هیچ حرفی نداشت 

دماغم و عمل کردم 

دو هفته بعد مامانم دماغش و عمل کرد 

هرچی هم بقیه به بابام میگفتن چرا این همه پول برای دوتا دماغ خرج کردی می‌گفت مگه دنیا چقدر ارزش داره که دلشون و بشکنم 

الان میرم توی خیابون احساس پرنسس بودن میکنم 🤣🤣🤣🤣

برا همینه میگم تغییر خیلی خوبه 

حتی یه تغییر کوچیک 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

خودت فکر میکنی معلوم نیست وگرنه ما میفهمیم😂ببین نچرال قشنگ داد میزنن نچرال وای بعضیا خدادادی خوشگلن ...

هیچکس نمی‌فهمه عزیزم من شاغلم دانشجوام هستم بین اونا هیچکدوم متوجه نشد تا وقتی میگفتم هیچکس متوجه نمیشد چون همرو در حد طبیعی انجام دادم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه ولی یه چیزی بگم یه تغییری به خودت بده مثلا موهات و یه مدلی کوتاه کن یا من چه ...

مشکل من اینه صورتم خیلی کوچیکه هم لبامم کوچیکه هم دماغم بعد پوستمم داغونه 

حالا لاغرم هستم همه فکر میکنن ابتداییم😭