2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بهش پیام دادم نوشتم سلام خوبی یعنی ظهر فرستاده بودمآره ویگ‌ اگ جواب نداده بیخیال میشم

کی کات کردید؟

چرا بعد کات این پیام دادی؟چقدر اونم رفته تو فاز😐

کی کات کردید؟چرا بعد کات این پیام دادی؟چقدر اونم رفته تو فاز😐

۱ ماه پیش

ی هفته بعد اینکه کات کردیم‌پیام داد هفته ی بعدشم‌من پیام دادم تا الان ک دوباره من پیام دادم و ج نداد 

آره خیلی فک میکنه دیوونه اشم واقعا هستم خب😂💔

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

متوجه شدین که تازگیا اکثرا بی حوصله و ناراحتیم شاید دلیل خاصی هم نداشته باشه ها .ولی اکثرا همینیممن ...

اره دقیقا همینه

خیلی اوقات با اینکه از بیرون همه چیزت اوکی بنظر میاد ولی حال درونت بده

۱ ماه پیشی هفته بعد اینکه کات کردیم‌پیام داد هفته ی بعدشم‌من پیام دادم تا الان ک دوباره من پیام دادم ...

نمیدونم چه مدته باهمید یا اصلا اکست چجور آدمیه

ولی اگه از اونا نباشه که فوری میرن با بعدی خوبه

نمیدونم چه مدته باهمید یا اصلا اکست چجور آدمیهولی اگه از اونا نباشه که فوری میرن با بعدی خوبه

کلا ۳ ماه باهم‌بودیم

نمیدونم خودمم دیگ‌فک میکنم اونجور آدمی ک فکر میکردم نیست

اره دقیقا همینهخیلی اوقات با اینکه از بیرون همه چیزت اوکی بنظر میاد ولی حال درونت بده

من حس میکنم دلیلش حرفهای این روان‌شناس های زرد هست که همه فضای مجازی رو‌پر کرده، یکیش اینکه میگن تنهایی حالتو خوب کن، عصر داشتم فکر میکردم راستش من تنهایی حالم خوب نمیشه، خودمو بردم کافه، پارک ولی بهم نمیچسبه ، کلی هم برای خودم مشغله ایجاد کردم ولی یه جای دلم خالیه، از خودم میپرسم یعنی خدا به اندازه اینا نمیدونسته که انسان رو اجتماعی خلق کرده!!!!

⁦⁩⁦
سر چی کات کردید؟تو کات کردی؟چرا این فکر میکنی؟

نه داستانش زیاده ولی بعد کلی اتفاق ک افتاد آخرش ی روز بهش دوباره زنگ زدم ج نداد بعد از ظهرش دوباره زنگ زدم ج داد گف من سرکارم سرم شلوغه بیا کات کنیم ت اذیت میشی دیگ اینطوری شد ک کات کرد

با کارایی ک ازش دیدم 

من حس میکنم دلیلش حرفهای این روان‌شناس های زرد هست که همه فضای مجازی رو‌پر کرده، یکیش اینکه میگن تنه ...

وااااای آفرین منم همش میگفتم باید تنهایی یاد بگیرم ولی واقعا همه روز تنها بودن هم خوب نیست 

ارتباط خیلی نیازه

نه داستانش زیاده ولی بعد کلی اتفاق ک افتاد آخرش ی روز بهش دوباره زنگ زدم ج نداد بعد از ظهرش دوباره ز ...

پسرا وقتی میفهمن خیلی دوسشون داری و براش میمیری اینجور میشه 

نمیگم ۳ماه کمه ولی وقتی الان اینجوری میکنه بازم بری تو رابطه بعد مدت زمان بیشتر الکی الکی میره مگه اینکه ازش مطمئن بشی،الانم دیگه خودت بگیر حتی اگه اومد جلو فوری جواب ندت و برنگرد چون جوابت نداده