2777
2789

یهویی یه 10روزی میشه مشت مشت داره میریزه

آزمایش کلی دادم هیچیم نبود حتی کم خونی و کمبود ویتامین 

بااین حال قرص زینک پلاس و ففول و ویتامین Dمیخورم باز انگار نه انگار

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا از اون ریزش های موقت و زودگذر باشه ک ب خاطر تغییر فصل ایناست

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

منکه دیگ چن ساله اینطوریم

دارم کچل میشم

بیشترشم بخاطر استرسه فک کنم

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

احتمالا از اون ریزش های موقت و زودگذر باشه ک ب خاطر تغییر فصل ایناست

انشالله

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
منکه دیگ چن ساله اینطوریمدارم کچل میشمبیشترشم بخاطر استرسه فک کنم

ای بابا 

ماهم باید به فکر موکاشتن باشیم

من بهم شوک وارد شد وقتی موبایلم زنگ خورد شنیدم ادن حرف هارو نفهمیدم چیشد قلبم دیگه نزد بیهوش شدم بعد ازاون شدت ریزش وحشتناک بود 

همسرم یه کاتال آورد تو ایتا محصول سفارش دادم امروز دستم رسیده ببینم خوب میشع 

ازین مریضی ویروس جدیدنگرفتی،،

چرا تقریبا یک ماه پیش 

دقیقا بعداون اینطورشدم

من بهم شوک وارد شد وقتی موبایلم زنگ خورد شنیدم ادن حرف هارو نفهمیدم چیشد قلبم دیگه نزد بیهوش شدم بعد ...

انشالله که فایده داشته باشه

ای بابا ماهم باید به فکر موکاشتن باشیم

قبلا ب حدی موهام پرپشت بودن ک میرفتم ارایشگاه واسم نازکشون میکرد تا کم پشت بشن

الان با این سن انقد کمن هی غصشونو میخورم🥲

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌