2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 109 پست
وای وای گل گفتیبرکه اب راکدی هست پر قورباغهگندم هم خیلی بده نبات هم از اون بدتراسم های بچه های همکار ...

اولین با همچین اسمایی میشنوم لبخند ب نطرم قشنگ اومد

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برکه قشنگه

من ابدا نمیپسندم

دریا باز خوبه چون جریان داره برکه چی😕اسم روی شخصیت اثر داره.

برکه اب راکد جلبک بسته هست پر از حشره و قورباغه ...واقعا مناسب یک بچه نیست

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
بازم معلوم نیست ، چون آدم تا دقیقه نود که هنوز شناسنامه نگرفته دنبال اسم میگرده برای بچه . هر لحظه م ...

توی دهه هفتاد و ماقبلش تو هر فامیل از هر اسم ده تا بود😂 الان نمیدونم چرا همه دنبال اسم تک می‌گردند 

من از اسمایی مثل آندیا،آریسا،آرمیس،پارمیس بدم میاد

منممممم

پانیذ ماندانا مارال ساناز اتیسا ارتینا ایسان و....

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
توی دهه هفتاد و ماقبلش تو هر فامیل از هر اسم ده تا بود😂 الان نمیدونم چرا همه دنبال اسم تک می‌گردند

آره ، کلا فقط خواهر و برادرا اسمشون با هم فرق میکرد ، بقیه همه شبیه هم 😁😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

وای خیلی بده این اتفاق برام افتاده. البته الان همسرم جونش در بیاد اسم انتخابیمونو به کسی نمیگه🤣🤣یبار فقط گفته بود منم عصبی شدم گفتم چرا گفتییییی. گفت بخدا قسم جون تورو دادن نتونستم نگم

یه تعلیقی سیاسی🤕