2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ازم دزدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک نمیکنم نهال گندم برکه نبات 😑😑😑جو علف و نقل و رود://///

وای وای گل گفتی

برکه اب راکدی هست پر قورباغه

گندم هم خیلی بده 

نبات هم از اون بدتر

اسم های بچه های همکارام کعبه...نگاه...لبخند😑😑😑😑😑😑

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

حالا برا شماها اسمه ، برای منو چی میگین؟

من وقتی عقد بودم از یه ست حلقه توی یه طلافروشی خیلی خوشم اومد و یه بار که با خواهر شوهرم بیرون بودیم بهش نشون دادم گفتم میخوام اینو برای خودم و همسرم سفارش بدم. 

دو هفته بعد با همسرش ( اونا هم عقد بودن) رفتن و اون ست رو خریدن. 

وای وای گل گفتیبرکه اب راکدی هست پر قورباغهگندم هم خیلی بده نبات هم از اون بدتراسم های بچه های همکار ...

آره واقعا برکه خیلی بده

نگاه هم همینطور 

ولی گندم خب نماد برکت هست

همینطوره بخدا من از اول نامزدیم میگفتم اسم دخترمو میزارم (یارا) توی ترک یارا میشه زخم و همه مسخره می ...

خب معنی اسم هم مهمه قطعا از بچه وقتی بزرگ شه معنی اسمش رو میپرسن 🥲

همینطوره بخدا من از اول نامزدیم میگفتم اسم دخترمو میزارم (یارا) توی ترک یارا میشه زخم و همه مسخره می ...

انشالله

یارا خیلی خشنگه اوای قشنگی داره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
حالا برا شماها اسمه ، برای منو چی میگین؟من وقتی عقد بودم از یه ست حلقه توی یه طلافروشی خیلی خوشم اوم ...

من برای خودم پیش اومده یکی یه چیزی بخره، منم خوشم بیاد برم عینش رو بخرم، ولی روم نمیشه جلوی خوده اون فرد ازش استفاده کنم😂🤭