2777
2789
عنوان

عدد بتا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
الان سونو چیزی نشون نمیده ک ۸ هفته باید برن ک صدای قلب رو هم بشنون

من از چهار هفته میرفتم سونو

این مطلب شما رو هم اولین باره میشنوم که هشت هفته میرن سونو، جون ۸ ساله پرستار بخش زنان هستم

واسه قلب هم تو ۶ هفته میرن

وقتی هم کسی مشکوک به بارداری خارج رحمی باشه اورژانسی باید سونو بده چون هر لحظه امکان ترکیدن لوله هست

با بی سوادی هاتون کسی رو گمراه نکنین که بدبخت شه

ممنون عربزم پس استرسم الکیه؟ به جای ذوق این فکرای الکی رو میکنم

خواستی خیالت راحت بشه شنبه دوباره بتا رو تکرار کن ، اما استرس نکش

به هیچ وجه هم نرو واژینال 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هفته ۵ چیزی معلوم نیست ، حتی با واژینالچرا پیشنهاد واژینال میدین ، اگه بی افته به لکه بینی و خ ...

سونوی واژینال هیچ ضرری نداره

فقط بانوان بی سواد نی نی سایت میگن ضرر داره

من از پنج هفتگی و چها هفته و پنج روز تو هر دو بارداریم سونوی واژینال دادم 

۸ سالم هست که پرستار بخش زنان هستم و ندیدم زنی با سونوی واژینال به خونریزی بیوفته

تنها راه تشخیص بارداری خارج رحمی سونوی واژینال هست که باید اورژانسی برن بدن و گرنه اگه دیر کنه باعث ترکیدن لوله تخمدان میشه

با بی سوادیتون هیچ کس رو بدبخت نکنین

من از چهار هفته میرفتم سونواین مطلب شما رو هم اولین باره میشنوم که هشت هفته میرن سونو، جون ۸ ساله پر ...

چهار هفته قلب جنین تشکیل میشد ک میرفتین سونو؟؟؟

ایشون مشکوک ب خارج از رحمی نیستن اگر بیست و چهار ساعت بعد بتاشون بالاتر نرفته بود مشکوک ب خارج از رحمی هستن . واسه سونو قلب هم میگن ۷ و ۸ هفته بهترین وقته چون ممکنه لقاح دیرتر شکل گرفته باشه دوست عزیز 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
من از چهار هفته میرفتم سونواین مطلب شما رو هم اولین باره میشنوم که هشت هفته میرن سونو، جون ۸ ساله پر ...

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️