2777
2789
عنوان

وسواس شدید

73 بازدید | 9 پست

سلام خانما خوبین 

ازتون کمک میخام من به شدت وسواس دارم اونم شدید

امروز با شوهرم دعوام شد رفتم حموم لباس کاراشو بشورم با پای لخت اومد تو لباسای خیس شو کشید بیرون نزاشت بشورم هم پاهاش خیس شد هم لباساشو انداخت رو موکت تازه وقتی پاش خیس بود رفت رو فرش 

الان من دارم میمیرم از وسواس فکر میکنم همه جا کثیف شده تورو خدا کمکم کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. درکت میکنم. لباس کار بوده دیگه. نجس که نیست. هیچ جا نجس نشده. فقط کثیف شده.

آخه با پای لخت اومد تو حموم خیس 🥺بعد رفت رو فرش موکت که میشورم ولی فرش الان نمیشه شست 😭

از طرفی شیطان برای نفوذ به افراد راه های مختلفی امتحان میکنه. احتمالا نتونسته افسرده و ناامیدت کنه چون به خدا ایمان داری و میخواد از طریق وسواس تو رو گناهکار کنه.

از طرفی برای آدم وسواسی، نجاست هم تمیزه.

این بار جلوی شیطان بایست و بگو نمیذارم چیزی که تو میخوای رو من عمل کنم.

ذکر لااله الا الله و لاحول ولا قوه الا بالله رو هم‌زیاد بگو. خوبه.

از طرفی شیطان برای نفوذ به افراد راه های مختلفی امتحان میکنه. احتمالا نتونسته افسرده و ناامیدت کنه چ ...

ممنون عزیزم آرومم کردی 

حتما این زکر رو تکرار میکنم و میگم همه جا تمیزه😊