2777
2789
عنوان

بچها بیاین عکس نصفه صورتم🤭❤️‍🔥🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 62 پست
منم بگید

جذابی واقعا🤭😍

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوتینه تنت؟بعد پروف خودتی؟

نه خودم نیستم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
قشنگی منم بزارم؟

بزار عزیزم

من ندیدمت توی کدوم صفحه هستی

برداشتم عزیزم

بله

ن عزیزم عمل نکردم ولی قصدشو دارم

بینیم از روبرو انگار عمله چون هم باریکه هم سربالا ولی از بغل دوسش ندارم قوس نداره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....