2777
2789
عنوان

تلاطم زندگی

65 بازدید | 12 پست

درسکوت خودبی کس ترینم غرق شده ام دراندوه خودتنهاترینم به ظالمانه ترین شکل ممکن به بیراهه ترین راه پرت شده ام نه میل سخن گفتنم هست که مهری که سالهاست برلبانم خورده بازکنم نه میل دیدارنه میل تماشانه میل ریختن اشکی غمگسار،دراین میان  تنهامیلم به یک چیزاست دیگرهیچ،میل به یک خاموشی ابدی ومحض یک آرام خوابیدن جاودانه بدون ذره ذره مردن برای لحظه پایان دهم به تمام ذره ذره مردنهایم شایدبه ظاهرغم انگیزباشدامابرای کسی که ذره ذره  جسم وروحش به تاراج میرود، مرگ ،رسیدن به آرامش محض است وآن مرگی که درذهن من است به ساده ترین وسهل ترین حالت ممکن که در لحظه ای پایان دهم به این واهمه ی بی پایان نفس گیرکه اسمش رازندگی گذارده بودم نظرتونوراجع به متنی که نوشتم بگیدببخشیدخیلی انرژی منفی داشت🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندین متن ادبی نوشتم این یکیش بودخواهرم همش میگه دنبال چاپشون باش خواستم نظربقیه روبپرسم

اگه میخواهید چاپ کنید حیفه داخل سایت عمومی بزارید

ممکنه ازشون کپی کنن 

ولی حرفاتون چقدر غمگین و لطیف بود

اگه میخواهید چاپ کنید حیفه داخل سایت عمومی بزاریدممکنه ازشون کپی کنن ولی حرفاتون چقدر غمگین و لطیف ب ...

همش غمگین مینویسم یه متن دیگم هست دوسدارم براتون بفرستم نظرتونوبگیدممنون میشم