2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حتی می تونم تشخیص بدم. تشخیصش که کاری نداره. بعدشم اصلا دکتر نمی خواد. داروخونه شامپو یا قطره می ...

اخه خودم نمیتونم تشخیص بدم شوره اس یا شپش، بعد همه اش توهم دارم میخوام مطمئن بشم !!

اخه خودم نمیتونم تشخیص بدم شوره اس یا شپش، بعد همه اش توهم دارم میخوام مطمئن بشم !!

شوره رو دست بزنی می ریزه. تخم شپش سخت از مو جدا می شه. باید با ناخن بکشیش. و تو یک سانتی پوست سر به ساقه ی مو می چسبه. دنبال خود شپش نگرد. همون تخماشو بررسی کن. پشت گوشا و بالای گردن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
شوره دست بزنی میریزه ولی شپش باید بکشی بادستت بعدم اگه میخواره شپشه

اره میخاره و بد بدی میدونی چیه اینه که من هیچا نمیرم کلا خونه ام فقط باشگاه میرم ، یعنی از اونجا گرفتم؟؟😐🤦‍♀️

بعد چه اقداماتی باید بکنم؟ هم برای اینکه از سرم برن هم اینکه لباس ها و خونه و....

بهترین جا برای تشخیص خانه های بهداشته

اینایی که تعریف کردی احتمال زیاد شپش نبوده اما یه بررسی بشی خیالت راحت میشه 

الکی به سرت شامپو نزن 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
شوره رو دست بزنی می ریزه. تخم شپش سخت از مو جدا می شه. باید با ناخن بکشیش. و تو یک سانتی پوست سر به ...

پس فکر کنم خودشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

الان کل سرم رو سرکه سیب زدم نشستم همینطوری 😐😐🤦‍♀️

بهترین جا برای تشخیص خانه های بهداشتهاینایی که تعریف کردی احتمال زیاد شپش نبوده اما یه بررسی بشی خیا ...

عاااا جدی ؟ خانه بهداشت برم بررسی میکنن؟؟

چه خوب پس میرم !!

اخه شک دارم، همینطوری بزنم اوکیه؟؟بعد اسم قطره اش چیه؟؟

قطره ی معجزه از عطاری  بخر هرروز چند بار بزن کف سرت 

یه نفر روزی چند بار با دقت به موهات نگاه کنه موهایی که تخم چسبیده با قیچی بزنه 

توی حموم نرم کننده زیاد بزن با شونه ی دندونه ریز شونه بزن شپش ها بریزند

تا یه مدت این کارها رو بکن ریشه کن میشه  اسم قطره معجزه است

پس فکر کنم خودشه 🤦‍♀️🤦‍♀️الان کل سرم رو سرکه سیب زدم نشستم همینطوری 😐😐🤦‍♀️

اصلا نگران نباش. الان هزار جور شامپو و قطره هست. برطرف می شه. شپش خیلی شایعه. وقتتم تلف نکن. تو اولین فرصت برو داروخونه یه چیزی براش بگیر. اتوی مو هم فراموش نشه. تخماش یه کم مقاومه. ولی با حرارت بالای شصت درجه از بین می ره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!