2777
2789

نضگ1چچ1چضچصچصچضچ

وای خدایاااا مشکلت با من چیه

صبح به نامزدم گیر دادم داری بهم خیانت میکنی الان خودم حس خیانت بهم دست داد

قضیه اینجوریه که من از 18 سالگی با نامزدم دوست بودم و دو سالم هست نامزد کردیم و دو ماه دیگه عروسیمونه ولی یه بازه زمانی ای حدود 5 سال پیش در حد سه چهار ماه باهم بد دعوا کردیم و کات کرده بودیم و تو این مدت دوست صمیمیش از دوران دبستان هعی میومد دور و طرف من و به بهونه همدردی دو سه بار رفتیم بیرون و اینا ولی بعد دیدم داره عجیب حرف میزنه و قصدش رابطه است سریع قطع کردم ارتباطو...بعد یه مدت دوباره با نامزدم جور شدم و نامزد کردیم و اینا و دوست صمیمیشم این مدت همچنان دوستش بود و من اصلا این قضیه رو نگفتم به نامزدم چون نمیخواستم حالا دوستیشون خراب شه یا حساس شه به دوستاش

حالا الان این اقا یهو پیام داده که سلام شنیدم داری ازدواج میکنی من الان پنیک کردم با نوتیف پیامش

و جوابم ندارم میترسم بدتر شه چون رابطه ش با نامزدم خیلی خوبه الان و جواب ندم فکر کنه که من هنوز بخاطر 5 سال پیشه اینشکلی رفتار میکنم

جوابم بدم نمیدونم چجوری جواب بدممم

نمیدونم وای خدایا خدایا چیکنم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

خط اول عصبی بودنتو نشون دادی؟! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادی جواب بدم بهتر نیست🥲

دلیلی نداره جواب بدی بلاکش کن برا خودتم درد سر درست نکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دلیلی نداره جواب بدی بلاکش کن برا خودتم درد سر درست نکن

واقعا...اخه رسمی حرف زده

گفته سلام خانم فلانی

شاید تبریک میخواد بگه فقط

جواب نده چون هرچقدم عادی جواب بدی ادامه دار میشه یچی از توش درمیاره رابطه خودتو نامزدت بهم میزنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

اخه خیلی با نامزدم صمیمیه در حد برادررحس میکنم جواب ندم بدتر برداشت میکنه

نه جواب بدی نامزدتون بد برداشت میکنه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

جواب نده چون هرچقدم عادی جواب بدی ادامه دار میشه یچی از توش درمیاره رابطه خودتو نامزدت بهم میزنه

واقعا🥲🥲

هیچی جواب نده سین هم نکن بو داره . می گی با نامزدت مثل برادرن پس در جریانه برادرش داره ازدواج می کنه ...

سین نزدم اصلا