2777
2789

تو رو خدا دعا کنید من و خواهرم به جمیع حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 

هر کی دعام کرد پست بزاره دعاش کنم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

الهی آمین

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من دعا کنید ابجیم سرعقل بیاد 

خودم از شر قوم ظالمینی که گرفتارم هرجوری که خدا صلاح می‌دونه نجات بیام 

مامانم یه خونه خوب با بودجه ای که داره گیرش بیاد 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔