2777
2789
عنوان

باشگاه

19 بازدید | 5 پست

توی باشگاه بدنسازی دارم حرکت میزنم هعی میان میگن زود باش زود باش بدنمون سرد شد یه بارم شد یارو اومد وسط حرکتم دستگاه رو گرفت خودش زد ( با اینکه اروم نمیزنم که بگم مردم عجله دارن یا چیز دیگه ای )

منم چون سنم یکم کمه نسبت به بقیه الان ۱۶ سالمه بقیه مثلا یه ادم ۳۰ ساله میاد دستگاه زو ازم میگیره چی بگم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟ 

دیگه خجالت میکشم واقعا

تو باشگاه ما مثلا وقت استراحت یکی دیگه حرکت خودمون رو میزنیم و به نوبت انجام میدیم

نه وقت استراحتو کاری ندارم یارو میاد وسط زدن من وقتی مثلا یه حرکتو ۳ ست دارم یه ستشو میزنم یارو میاد طنابو از من میگیره خودش میزنه منم میمونم چی بگم به این 😐😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه وقت استراحتو کاری ندارم یارو میاد وسط زدن من وقتی مثلا یه حرکتو ۳ ست دارم یه ستشو میزنم یارو میاد ...

خب بین ست ها استراحت که میکنیم اون منظورمه..مثلا یه ست من میزنم استراحت میکنم یکی دیگه یه ست میزنه موقع استراحتش من یه ست دیگه میرم ..اینجوری منظورمه 

خب بین ست ها استراحت که میکنیم اون منظورمه..مثلا یه ست من میزنم استراحت میکنم یکی دیگه یه ست میزنه م ...

اخه میدونی تو باشگاه ما اصلا بلند نمیشن یعنی استراحتشو روی همون دستگاه میشینه بعد چند دقیقه باز شروع میکنه زدن