2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد برام عجیبه چون تاعصر نبود یهو الان دیدم ظاهر شد

هیچی نیست . تو حاملگی همش ادم مریضه.  من صبحی اینقد حالم بد بود .  دیروز تنگی نفس داشتم . امروز خوب بودم بی حال بودم . سمت راست شکمم درد میکرد. هر روزش یه چیزی هست . نگران نباش . پناه بر خدا. یه ایت الکرسی بخون بخواب . 

هیچی نیست . تو حاملگی همش ادم مریضه. من صبحی اینقد حالم بد بود . دیروز تنگی نفس داشتم . امروز خوب ...

بخدا خسته شدم دیشب بی دلیل با گریه خابیدم 😔

امروزم ک این ترک ها چون روی بازومم یدونه دیدم برا همون تعجب کردم 

خداجونم شکرت🦋

بخدا خسته شدم دیشب بی دلیل با گریه خابیدم 😔امروزم ک این ترک ها چون روی بازومم یدونه دیدم برا همون ت ...

اشکال نداره . خیلی سخته بارداری. منم نفسم تنگ میشه سرفه میکنم . این هفته میرم پیش دکترم میگم. شکمم گاهی خیلی میخارع . پر مو شده . خلاصه انگار یه مریضی دارم.  ولی ان شالاه سالم و سرحال به دنیا بیان. سختیش میگذره.