2777
2789
عنوان

خانم های مشاور یا روانپزشک

56 بازدید | 15 پست

بچه ها مشکلاتمون رو بابام به پدر شوهرم گفت اونم همینطوری اشک میریخت و گریه میکرد  

چرا یه مرد باید گریه کنه دلیلش چیه روانشناس یا مشاوری هست بهم بگه دلیل اینکه اینقدر زود گریه میکنه چیه ؟!

شوهرمم دقیقا همینطوریه ، خیلی زود گریه اش میگیره موقع حرف زدن ، کمکم کنین لطفا میخوام ببینم تو چه محیطی بزرگ شدن یا جو خانوادگیشون چطوری بوده که اینطورین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خب چجور مشکلی؟شاید واقعا باعث ناراحتیشون شده

مشکلاتم با شوهرم 

اینکه دروغ میگه 

رفیق بازه 

تریاک میکشه و این موارد 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلاتم با شوهرم اینکه دروغ میگه رفیق بازه تریاک میکشه و این موارد

احتمالا به پسرش امید زیادی داشته یا از شما خجالت کشیده و معتقده پسرش سرافکنده اش کرده 

واقعا گریه داره 

احتمالا به پسرش امید زیادی داشته یا از شما خجالت کشیده و معتقده پسرش سرافکنده اش کرده واقعا گریه دار ...

نمیدونم ویژگی خوبیه یا نه 

گریه شوهرت از نعشگیه

شوهرم معتاد نیست

هر هفته یه بار با دوستاش میره تریاک میکشه ،  همیشع نعشه و خمار نیست که از نعشگی گریه کنه

نه اصلا

دلش برا بچش میسوزه ادم با خون دل بچه بزرگ میکنه خرجش میکنه اخر سر بیاد این کوفتیو مصرف کنه تمام عمری که پدر و مادر پاش گذاشتن هدر میره گریه چیه والا باید خودشم بزنه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
دلش برا بچش میسوزه ادم با خون دل بچه بزرگ میکنه خرجش میکنه اخر سر بیاد این کوفتیو مصرف کنه تمام عمری ...

😭😭😭😭

واقعا دلم براش میسوزه مرد خوبیه 😭😭😭

شوهرم معتاد نیستهر هفته یه بار با دوستاش میره تریاک میکشه ، همیشع نعشه و خمار نیست که از نعشگی گریه ...

عزيز دلم مث اینکه عقدی..چش و گوشتو باز کن من جدا شدم اونم به خاطر اعتیاد همسرم 

تریاک چیزی نیست هفته ای یه بار بری بکشی

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
عزيز دلم مث اینکه عقدی..چش و گوشتو باز کن من جدا شدم اونم به خاطر اعتیاد همسرم تریاک چیزی نیست هفته ...

اره ، کلا اخرین فرصتیه که به زندگیمون دادم 

نمیدونم ویژگی خوبیه یا نه

مسلما ویژگیه خوبیه یا از نظر من اینطوریه 

حس مسئولیت نسبت به کارای همسرتون داره.

دیدم ادمایی که پسرشون هزار جور کار خلاف میکنه و بازهم دو قورت و نیمشون باقیه 

ایشون خودشون و مسبب تربیت پسرش میبینن

مسلما ویژگیه خوبیه یا از نظر من اینطوریه حس مسئولیت نسبت به کارای همسرتون داره.دیدم ادمایی که پسرشون ...

کاش شوهرم با دیدن اینا ادم میشد حیففففف