بچه ها مشکلاتمون رو بابام به پدر شوهرم گفت اونم همینطوری اشک میریخت و گریه میکرد
چرا یه مرد باید گریه کنه دلیلش چیه روانشناس یا مشاوری هست بهم بگه دلیل اینکه اینقدر زود گریه میکنه چیه ؟!
شوهرمم دقیقا همینطوریه ، خیلی زود گریه اش میگیره موقع حرف زدن ، کمکم کنین لطفا میخوام ببینم تو چه محیطی بزرگ شدن یا جو خانوادگیشون چطوری بوده که اینطورین
هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دلش برا بچش میسوزه ادم با خون دل بچه بزرگ میکنه خرجش میکنه اخر سر بیاد این کوفتیو مصرف کنه تمام عمری که پدر و مادر پاش گذاشتن هدر میره گریه چیه والا باید خودشم بزنه
اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿