2777
2789

من دختر به نسبت خوشگلی یودم  پوست سفید موهای نرم  چشمای گربه ای خوشگل تو‌نوجونی یهویی‌یه سری لک راه راه رو بدنم دیدم  اهمیت ندادم یهو تمام بدنمو گرفت رفتم‌دکتر گفت ژنتیکیه  هیچ درمانی نداره لیزرم بزنیم بدتر می شه  اسمش امیلوئید ماکولاره و‌زیادم می شن. گذشت هرچند کنار امدن باهاش سخت بود ولی پوست سفسدم ضد تیره و خاکستری طورس دیگه نتونستم به پوستم‌بنازم . به مرور به خاطر الرژی  که داشتم یه دکتر اخمق بهم گفت پردنیزالون بخور منم می خوردم تا یهو دیدم پشت گردنم بلند  شده رقتم دکتر گفت قطعشون کن  اینو می گن کوهان  شتری پشت گردن برجسته می شه دیگه نخوردم ولی اون برجستگی نرقت بعد مدتی دیدم صورت خوشگلم یه طرفش انگار تپل تر یه طرف دیگش شده  هنوز نرفتم دکتر ببینم‌چرا نامتقارن شده ولی حالم از خودم بهم می خوره امروز رفتم خیابون دخترا رو می دیدم می خواستم بمیرم امشب گریه  کردم  شوهرم دید چیزی نگفت امشب این پیام داده تو خوشكلترين دختر دنيايي واسه من اينو از ته دلم ميگموقتايي هم كه خوابي نگات ميكنم تو دلم ذوق ميكنم ولس به جای اروم شدن دارم دغ می کنم

ای وای من...

عزیزدلمممم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم لکه چ رنگیه؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید