2777
2789
عنوان

رانندگی

61 بازدید | 10 پست

سلام....من همیشه تو رانندگی فاصلمو با ماشین جلوییم حفظ میکنم و به کساییم که فکر میکنن زرنگن راه میدم و شده گاز نداده باشم تا طرف بره تا ارامش داخل ماشین همیشه برقرار باشه و از طرفی خودم لذت میبرم از رانندگیم وقتی به مقصد میرسم....

ولی تو ترافیک تهران سمت همت غرب امروز میخواستم لاین راست برم و ماشین بغلیم مفاومت میکرد تو راه دادن و بالاخره دیدم یکم دیر جنبید سر ماشینم جا کردم و دیدم دستشو گرفته رو بوق ( تو دلم گفتم سر ماشینم و نصف ماشینم رفت فضام که بازه چرا مقاومت میکنی تو راه دادن) با این که خودش رفت و کاریم بهم نداشتیم ولی هی دارم خودمو میخورم که کاش ترمز میکردم تا میرفت و فرمونو نمیگرفتم سمتش .....

چیکار کنم هی فکر نکنم رانندگیم زیر سوال نرفته؟؟؟؟؟

نمیدونمم ولی دلم میخواد بی نقص برونم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودخوری نکن

تو رانندگی لجبازی نکن اتفاق یبار میفته

بعد هم فرز باش وقتی قرار آروم بری تو لاین سرعت نرو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چقدر سخت میگیری اتفاقا خوب کردی همیشه که نباید شما کوتاه بیاین بعضی از مردا هنوز تو دوران قجر موندن،زن پشت فرمون ببینن دق میکنن،،من وقتی تمرین میرفتم خیلی چیزا از مربیم یاد گرفتم مثلا وقتی ی ماشین پشتم دستش رو میزاشت رو بوق مربیم بهم میگفت توعم به همون اندازه که اون دستش گذاشته رو بوق توعم بزار،،یا وقتی آروم میرفتم پسرا مسخره میکردن میگفتن لاک‌پشت بعد جوری ازشون سبقت میگرفتم گاز میدادم خودشونم کف میکردن،با اینکه هنوز آموزش بودم😂😂😂😂

محل نده توکار خودتو بکن بعضیا راننده خانم میبینن هار میشن من پشت یه پیکانی بودم تو شلوغی تا دید زنم ...

چه بی شرف.....البته من پسرم

ولی فاصلتونو با ماشین جلویی حفظ کنین تا در برابر عکس العمل سریع راننده های جلویی و بقلی واکنش خوبی نشون بدین

من ۴ سال پیش داشتم از دانشگام با ماشین بر میگشتم خونه که راننده خانم جلویی خم شده بود کیفشو برداره یا افتاده بود همچین چیزی دیدم داره میره سمت گارد ریل کلی براش بوق زدم تا متوجه اشتباهش شد و خودم حس خوبی پیدا کردم فکر میکنم نجاتش دادم

چه بی شرف.....البته من پسرمولی فاصلتونو با ماشین جلویی حفظ کنین تا در برابر عکس العمل سریع راننده ها ...

جدی خداخیرت بده وجدانت بیداره خیلیا وجدان ندارن من خیلی اذیتم کردن تو رانندگی الان چندوقته کلا از رانندگی زده شدم چندبار خط و خش افتاد روماشین یجور ترس گرفتم

خودخوری نکنتو رانندگی لجبازی نکن اتفاق یبار میفتهبعد هم فرز باش وقتی قرار آروم بری تو لاین سرعت نرو

این خود خوریه منو کشتههههه بخدا 

راستم میگین خیلی تمرین میکنم و خب موفق هم شدم که لج بازی نکنم و فاصلمو با جلویی حفظ کنم و به لایی کشا و زرنگارو دیدم پامو از رو گاز بردارم....

البته ترافیک تهران یه جوریه که کل ۵ تا باند اتوبان همت همه وایسادن و از قضا لاین کند رو معمولا یکم روون تر میشه و لاین سرعت همه ایستادن...

بعدشم تلاش اولم راه نداد بهم بعد جلوم باز شد رفتم جلو تر دیدم مکث کرده کم کم رفتم تو لاینش و با این که جلوش بودم میتونست وایسه ( خودم بودم راه میدادم) ولی حس میکنم رانندگیمو زیر سوال برد با این که اخرشم خودش رفت و کاری بهم نداشتیم

چقدر سخت میگیری اتفاقا خوب کردی همیشه که نباید شما کوتاه بیاین بعضی از مردا هنوز تو دوران قجر موندن، ...

البته من خودم پسرم و از سال ۹۷ دارم میرونم با ماشین و تا به حال با خانمای راننده کاری نداشتم و نخواهم داشت و قبول دارم چقدر سر پسرا اذیتن.... ولی معتقدم رانندگی خانما بر خلاف مردا قابل پیش بینی تره و لج بازی همش برا پسرا و مرداس

جدی خداخیرت بده وجدانت بیداره خیلیا وجدان ندارن من خیلی اذیتم کردن تو رانندگی الان چندوقته کلا از را ...

اشتباه میکنید رانندگی مثل شنا کردن یا اسب سواری لذت بخشه کافیه که قبول کنید خودروی شما تو راه داری حق و حقوقیه و خط و خش هم برای همه پیش میاد و ماشین مال خط و خشه.... چه بسیار راننده های مرد که پشت چراغ قرمز موتور بهشون زده و ماشین خش افتاده

چقدر سخت میگیری اتفاقا خوب کردی همیشه که نباید شما کوتاه بیاین بعضی از مردا هنوز تو دوران قجر موندن، ...

نظر شخصیمو بگم گاز دادن و تند رفتن هنر نیست هنر اینه که تو سال ها سابقه رانندگیت تصادف نداشته باشی