2777
2789

با یه نفر هستم به نیت ازدواج ولی از ازدواج بدم میاد انگار تا قبل ازدواج همه چیز خوبه وقتی دردسترس نیستی و مسئولیت زندگی مشترک رو دوش آدم نیست و با خانواده طرف آشنا نشدی فقط خوبه ولی واردش بشی خراب میشه حتی اون عشقم خراب میشه 

اوم شاید ولی همش هم نه بستگی ب آدما داره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن واقعا بهتر میشه 

در مورد خانواده و اینا هم باید مدیریت کنی دیگ

آدم با خانواده خودشم ب چالش میخوره گاهی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

درست و با منطق انتخاب کن ، چشمت رو بدی هاش نبند، به اخلاقیات و خانواده اش دقت کن ، مطمین باش همیشه خوب می مونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عزیزم زندگی متاهلی خیلی خوبه آدم واقعا آرامش میگیره به شرطی درک متقابل باشه و خودتم سعی کن گاهی تو شرایط مختلف کوتاه بیای وتا میتونی مهربون باشی و کم تزاری برای همسرت اونوقت میتونی بدون ترس و استرس زندگی تون را شروع کنید و انشاالله که خوشبخت بشی 

بستگی به آدمش داره 

بتونید درست مدیریت کنید 

دنبال حرف حاشیه نباشید 

قطعا زندگی خیلی قشنگه 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍