2777
2789
عنوان

امشب شب آرزو هاست

82 بازدید | 12 پست

خانما امشب شب آرزو هاست دعا با زبونی که گناه نکرده باشی زودتر مستجاب میشه شاید من گناهکار باشم و دعام مستجاب نشه بیاین برای همدیگه دعا کنیم انشالله سال دیگه این موقع هرکس باردار نی نی صحیح و سالم تو بغلش باشه هرکس هم باردار نیست دامنش سبز شه 

خانما من بارداری خیلی خیلی سختی دارم سابقه زایمان زودرسم دارم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید انشالله هر حاجت خواسته ای دارید در این شب عزیز مستجاب بشه 🥺🌹

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کردار، گفتار و رفتار مرا چنان نگاه دار که مبدا خواسته یا ناخواسته مخلوقی گِله مرا پیش تو ببرد.

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی به حق نرجس خاتون و خانوم فاطمه زهرا هممون حاجت روا بشیم و برامون معجزه بشه 

ایشالله شمام حاجت روا بشی و خدا بهت بچه سالم و خوشگل بده. برای منم دعا کن الهی که امسال ازدواج کنم با یه آدم خوب سال بعد اینموقع خونه شوهر باشم 🫶🏻❤️✨🤲🏻🥹

الهی به حق نرجس خاتون و خانوم فاطمه زهرا هممون حاجت روا بشیم و برامون معجزه بشه ایشالله شمام حاجت رو ...

انشالله عزیزم ممنون بابت دعای خیر و قشنگت انشالله به حق این شب عزیز حاجت روا شی گلم 🌹 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40