2777
2789

نگاه کردم تو فامیل حتی اون دختر زرنگ و سیاست دار و دعا نویس و بلا خاندان چه ازدواج کسالت باری داشت اونم تو سن کم سریع ازدواج کرد 

چ اون دختر شاغل و خوشگل نجیب ازدواجش جالب نیست 

یعنی اصلا به هیچی دختر انگار ربط نداره فقط قسمته 

تو این سایت خیلیا تلاش میکنن واسه ازدواج اما نتیجه نمیده 

قبول دارید؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هرحال یه مقداری قسمت هست بله

یه مقداری 

بقیه چیزا چی ؟ 

اخه دختری ک همه چیش اوکیه ولی ازدواجشو میبینی .... 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تو ازدواج فقط شانسه که تاثیر داره 

وگرنه اگه فکر کنی دختری که خوشگ، خوش تیپ ، خانواده دار ، تحصیلکرده ، شاعل ، وفادار ، پاک،  متعهد، اصیل ، پولدار و..... باشه حتماااااا شوهر خوبی گیرش میاد سخت در اشتباهی 

آره درسته

ازدواج زود هم ضامن خوشبختی نیست

بعضی وقتا تنهایی و مجردی بهتره تا بخوای ازدواج نامناسب داشته باشی ولی از اون طرف مجرد باشی حرف و نگاه خانواده و مردم و اطرافیان آدمو داغون میکنه 

اطرافیان همه چیزو توی ازدواج میبینن؛ حتی اگر پیشرفت های خوبی داشته باشی 

تو ازدواج فقط شانسه که تاثیر داره وگرنه اگه فکر کنی دختری که خوشگ، خوش تیپ ، خانواده دار ، تحصیلکرده ...

وای تزسیدم پس چیکار میشه کرد

نه از هیچی نترس خدا حواسش به بنده هاش هست مطمئن باش هرچی برات در نطر میگیره به صلاحته آرزو میکنم سه ...

ممنون