2777
2789
عنوان

بنشرتون جاریم خیلی قشنگه با من زیادی حساسم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 111 پست
اخه موهام خیلی مشکیه دیر رنگ باز میکنه ی بار رفتم ی ارایشگاه ۴ تومن دادم موهامو سوزوند کامل ۵،سال پی ...

وای چ ضدحالی خوردی موهای خیلی مشکی واقعا خوشگله خیلی تحقیق کن لگد میخای انجام بدی تا دیگ نسوزه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
وای چ ضدحالی خوردی موهای خیلی مشکی واقعا خوشگله خیلی تحقیق کن لگد میخای انجام بدی تا دیگ نسوزه

اینو دوستم رفته بود پیشش راضی بود گفتم برم ک قیمتشو بالا گفت دیدم کلا نچرال بمونم جذاب ترم گویا🤣🩷🩷

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونی ک اعتماد بنفس داره نمیگه خوشگل نیستمرو خودت بیشتر کار کن🩷🩷🩷

چون اینجا منو کسی نه میبینه و نه میشناسه گفتم وگرنه هیچوقت تو عمرم از خودم منفی نگفتم 😜

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اوهههه چخبره منم منصرف شدم پس .خخخخ مشکی رنگه عشقه بزار مشکی بمون

خسته شدم اخه

دلم این رنگارو میخواد الان

ب اون ارایشگره یخی نشون دادم قیمت پرت گفت پاک کردم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون اینجا منو کسی نه میبینه و نه میشناسه گفتم وگرنه هیچوقت تو عمرم از خودم منفی نگفتم 😜

🩷🩷🩷🩷🩷

اسی تاپیکت رو بی زحمت قفل میکنی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙