2777
2789

روز به روز علاقم داره بهش بیشتر میشه چون واقعا همون پسریه که همیشه تو ذهنم میگفتم باید این خصوصیتا رو داشته باشه 

مثلا اگر قرار باشه سفر کاری بره و با ماشین خودش تنها بره دیگه من همون موقع ک میگه حرکت کردم حتما حتما باید صدقه بذارم و تا وقتی هم برگرده همش نگرانشم 

هر وقت پیش همیم حتی پوست شکلاتی که براش باز کردم دادم بهش خورده رو میارم خونه میذارم تو جعبه 

گلا و هدیه هایی ک برام خریده رو گذاشتم تو جعبه

اینا نشونه خیلی دوست داشتنه؟انقدر دوست داشتن بنظرتون خوبه یا بد‌؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

از عشق هم بیشتر ...

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاان چه قدر دوسش داری

پایدار 😁

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بده چون وابسته آدمی شدی که مال شما نیست هنوز و این امکان ضربه خوردنت رو زیاد میکنه متاسفانه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم