2777
2789
عنوان

چرا ایرانی ها ویژگی های متفاوت با نژاد خودشون رو زیبا میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
من مژه هام پرپشت و بلنده و لبام مثل لب عربا برجستس و خوش رنگ چشم و ابروم خوبه فقط مشکل پوستی و ریزش ...

مشخصه خوشگلی پوستمم با روتین بهتر میشه 

منم‌چشم ابرو مشکیه غلیظم 😂🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا بیشتر شاکین از پناهنده ها چون نصف حقوقشون میره برامالیات ومالیات هم خرج پناهنده ها میشن .پناهند ...

چی میگی میگم المانیا نژاد پرستن و خودشون نژاد برتر میدونن خود گوز پندارن 

ما چندین اقواممون تو خارجنبلژیکن بیشتر گاهی ترکیه میگن اونا عاشقققققققققققققق چشم و ابرو مشکی و موی ...

درسته ، هرجایی ممکنه اونچه که کمتره بیشتر مورد توجه باشه ولی ایرانی ها گاها یه جور خودزنی و افراط خاصی تو این قضیه دارن

💍🩷
قدرت از هر نظر باعث مقبولیت بین مردم میشه همون مثال معروف که باد گلو ثروتمند چی فرمودینه

دقیقا ، برکت قدرت و ثروت به طرز عجیبی به ابعاد دیگه تعمیم داده میشه😅

💍🩷
تفکرت اینه اتفاقا من با خنده نوشتم 😁

نمیدونم احساس کردم عصبی هستی نژادپرستیشون رو درمقایسه بارفتار خودمون وافغان ها گفتم .حالا ازنظر قیافه نمیدونم .ولی تاریخ گذشته میگه نژادایران والمان وهندیکیه قوم اریایی

نمیدونم احساس کردم عصبی هستی نژادپرستیشون رو درمقایسه بارفتار خودمون وافغان ها گفتم .حالا ازنظر قیاف ...

شاید حساسی کسی رک حرف بزنه فکر میکنی عصبیه همه زنیم باید زبون همو بفهمیم دیگه