2777
2789
عنوان

چرا ایرانی ها ویژگی های متفاوت با نژاد خودشون رو زیبا میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هر نژادی خوشگل هس ولی بنظر منم خیلیا بور و چشم رنگی بودن رو برتری میدونن مثلا دوتا خوشگل داشته باشیم تو یه سطح یکیش چشم ابرو مشکی باشه یکی بور بیشتریا بور رو انتخاب میکنن .این قضیه برا منم جالبه .

ما چندین اقواممون تو خارجن

بلژیکن بیشتر گاهی ترکیه 

میگن اونا عاشقققققققققققققق چشم و ابرو مشکی و موی مشکین

فامیل مادرم تعریف میکرد از خداشون که موهاشون مشکی باشه میگن دلمون بور بودن زده میخوایم رنگ مشکی بکنیم

معلم منم رفته بوده اسپانیا تحصیل کنه انقدر خوشگل خوشگل میپوشیده و بوده میگه تو خیابون راه میرفتم نگام میکردن انصافا عکسشو دیدم ی چیزی بالاتر از عروسک بود

ایرانیا واقعا خوشگلن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
همه جا همینه چیزی که کمه دوست دارن من خودم اینقدر. همه چشم هاشون قهوه ایه چشم رنگی ببینم حال میکنم

نه ، شما تو فرهنگ های دیگه بری نمیبینی انقدر نسبت به خودشون خودزنی داشته باشن ، حتی ویژگی های تقویت شده خودشون رو بیشتر تحسین میکنن ،

الان همین فرهنگ کره رو دقت کنید ، برای زیباتر شدن اروپایی شدن رو ملاک قرار ندادن ،

💍🩷
من برعکس چون چهرهی عربی ترکی مخلوط دارم خدا رو شکر راضیم

من خودمم چهرم اینجوریه راضیم ولی طرف قیافه خاصی هم نداشته باشه فقط رنگ چشماش متفاوت باشه انگار الهه زیباییه .خلاصه که به زیبایی چشم ابرو مشکیا کم توجهی میشه بعضا

من خودمم چهرم اینجوریه راضیم ولی طرف قیافه خاصی هم نداشته باشه فقط رنگ چشماش متفاوت باشه انگار الهه ...

من مژه هام پرپشت و بلنده و لبام مثل لب عربا برجستس و خوش رنگ چشم و ابروم خوبه فقط مشکل پوستی و ریزش مو دارم که برای تنبلیمه   من کسی پوست صاف داره واقعا غبطه میخورم بهش   ولی آره اکثرا چشم رنگی زیاد تحویل میگین من کلا دختر و پسر چشم ابرو مشکی غلیییظ دوست دارم

چه بیکاری ،المان نرو چون همشون نژاد پرستو خودخواهن توام بیکار

اونا بیشتر شاکین از پناهنده ها چون نصف حقوقشون میره برامالیات ومالیات هم خرج پناهنده ها میشن .پناهنده هام که میرن اونجا توخانه سالمندان خدمات انجام میدن والمان چون کشور پراز سالمند هست به وجود این نطافتچیا و خدماتیا نیازداره