2777
2789
عنوان

من میخوام نظرتون رو صادقانه و منطقی درمورد این ازدواج بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست

خانواده شوهر من تقریبا اینجوری بودن

اگه من باشوهرم نمی‌رفتم خودش کلا میرفت اونجا ،شام و ناهارشو می‌خورد برای خواب میومد خونه

منم هر ۳ ماه میرفتم ،دیگه خودت فکرشو بکن دیگه ،چقدر تنها میموندم

سروتهشو میزدی اونجا بود

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
اینم تک پسره با پنج شیش تا خواهر

تعداد خواهراش زیاده و میشه خانواده پرجمعیت و باید خودت شرایط رو بسنجی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم خانواده کم جمعیتی دارم و درون گرا هم هستم و از شلوغی متنفرمولی نامزدم دقیقا برعکس منه ۵ تا ب ...

میشه برام بیشتر توضیح بدی؟تو مشکلی نداری با این طرز زندگیشون؟ما همیشه خونه باباشونن فک میکنم ماهی چنبار فقط گازشون روشن کنن

شرایط من برعکسه ازدواج کردم شهر غریب از خانواده پر جمعیت و اهل بروبیا با خانواده کم جمعیت تر و بدون هیچ تفریح و برنامه و دید و بازدبدی یغنی هییییچ ها 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اونم برای کسی که خودش فقط یه خواهر داشته و خانواده کم جمعیتی داشته

وای پس هیچی ،،من یه خواستگار داشتم شش تا بچه بودن ،،ما سه تا ،،اونا همه تو یه مجتمع زندگی میکردن،شش ماه رفت و آمد کردیم ،،،دیوانه کننده بود روابطشون ،،دخالت هاشون تو زندگی هم ،،،همش همه جا باید بودن ،،،همه ،،،ما کلا نمیپسندیم اینجوری ،،،بسته به روحیات خودتون هم داره ،،،خر وقت هم میومد خونه ما میپرسید چرا اینقدر سوت و کوره خونتون !؟؟؟؟ یجوری که انگار ما مشکلی داریم ،،،در صورتیکه ما کم جمعیت بودیم و اون کلا عادت به شلوغی و دور همی داشت 

وای پس هیچی ،،من یه خواستگار داشتم شش تا بچه بودن ،،ما سه تا ،،اونا همه تو یه مجتمع زندگی میکردن،شش ...

دقیقا مث مایین خونه ما گاهی فقط صدای هوا میاد اما ما راضی بودیم من دوران نامزدی نمیتونسم ی تماس راحت با همسرم داشت باشم انقدر سروصدا بود همیشه باید میرف تو کوچه

میشه برام بیشتر توضیح بدی؟تو مشکلی نداری با این طرز زندگیشون؟ما همیشه خونه باباشونن فک میکنم ماهی چن ...

منم هنوز وارد خونه زندگیشون نشدم در مرحله اشنایی و خواستگاری ایم

ولی خب هر بار حرف میزنم میگه داداشام خونمون بودن 

ولی خب اینجوری که همش غذا یک جا باشن نه 

شاید در هفته یک بار با هم غذا بخورن

بیشتر باهاش درین مورد صحبت کن و بخواه برات توضیح بده حدود روابطشونو

احتمالا ازینان که خیلییییی با هم راحتن 

و خب پس فردا تو هم بری تو جمعشون باید پی اینکه یه شب دو نفره با شوهرتو فدای دورهمی کنی رو به تنت بمالی

چیکار کردی خوب شد

قطع رابطه

چون از جیک وپوک زندگیمون خبرداشتن سواستفاده مالی زیاد میکردن

شوهرم بیشتر وقتشو با لونا می‌گذروند حتی بچه رو هم باخودش میبرد اونجا

اما من الان زیاد محلش نمیدم خودشو میکشه هرروز کلی توجه و قربون صدقه

ولی برام مهم نیست ،اون موقع تو شهر غریب منو ول میکرد فقط به فکر خودش بود

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
قطع رابطهچون از جیک وپوک زندگیمون خبرداشتن سواستفاده مالی زیاد میکردنشوهرم بیشتر وقتشو با لونا می‌گذ ...

منم خسته شدم بخدا اول صب باید این خواهرو ببره فلان جا عصر اون یکیو بیاره شب باید یجا باشیم شام بخوریم اگرقبل دوازده شب بگم بریم انگار کفر خدا کردم نعوذبالله هی برا اون غذا ببر اینو ببر اونو بیار از بازار بریم فلان امامزاده فلان چیزو چقدر گرفتیم هرروز تماس تلفنی پنج نفر 

منم خسته شدم بخدا اول صب باید این خواهرو ببره فلان جا عصر اون یکیو بیاره شب باید یجا باشیم شام بخوری ...

آره درکت میکنم

تازه ازدواج کرده بودیم هردوتامون شاغل ،تازه ۸ شب میتونستیم همدیگه رو ببینیم اگه خونه باباش نمیرفت،برادراش جدا جدا زنگ میزدن یک ساعت،فقط ازش آمار میگرفتن،اینم مثل بلبل واسشون چهچهه میزد 

دهن لقیش هنوزم درست نشده

خیلی اذیت شدم هرچند تلافیشو سرش درمیارم